© Frederik Ginnerup

The Snow Tour: Team Galag og Jon Olsson besøgte København

Det var et par usædvanlige biler, der i den forgangne weekend lagde vejen forbi Ørestaden i København. Her kan du se nogle af vores skarpe læseres billeder.

2. marts 2017 af Anders W. Vorup

Hvis du har stor hang til superbiler og hestekræfter, kan vintermånederne i Danmark godt være lidt kedelige. De fleste af bilerne holder i garage – selvfølgelig af den årsag, at de ikke skal udsættes for det slemme vintervejr på vore breddegrader. 

Derfor vakte det også ekstra stor opmærksomhed, da det hidtil ukendte fænomen "The Snow Tour" besøgte Bella Sky i Ørestaden den 25. og 26. februar.

Hvad er "The Snow Tour"?

Arrangementet er startet af Team Galag. Et Saudi Arabisk team, der mest af kendt for deres optrædener i Gumball 3000, hvor de i 2013 startede med deres egen udgave af Batmobilen. 

Udover gutterne fra Team Galag deltager skiløberen Jon Olsson også i The Snow Tour, men i modsætning til Gumball, som jo er en form for løb, så er Snow Tour ifølge deltagerne selv mere en hygge-tur, hvor afslutningen er morskab på en frossen sø.

Der var afgang fra København d. 26. februar klokken 9, og mange bilentusiaster var i den forbindelse mødt op – heriblandt adskillige Bil Magasinet-læsere, som har været så flinke at sende  flere billeder derfra.

Se billeder og video herunder:

Praga R1R
Praga R1R

Jon Olsson stryger rundt i denne 400 hestes racerbil.

© Oscar Bjerregaard Nielsen
Porsche 911SM
Porsche 911SM

Ejet og kørt af Sam Moores, som er engelsk fotograf.

© Oscar Bjerregaard Nielsen
Batmobil
Batmobil

Endnu en udgave af Batman's egen racer.

© Oscar Bjerregaard Nielsen
Mercedes-AMG TG3
Mercedes-AMG TG3

En voldsom ombygget Mercedes, som er en del af bilparken hos Team Galag.

© Oscar Bjerregaard Nielsen

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...