© Amazon

Stort galleri: Kom med bag produktionen af "The Grand Tour"

De tidligere værter på Top Gear er nu i fuld sving med at producere den allerførste sæson af Amazon's nye satsning, The Grand Tour.

19. juli 2016 af Mathias Brandt

Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond har siden bruddet med BBC arbejdet intensivt på at skabe et nyt format, der kan tage kampen op mod den tidligere arbejdsgiver.

For nylig løftede de sløret for programmets nye navn – The Grand Tour – som vil blive tilgængeligt via Amazons streaming-tjeneste.

Det første fulde program blev filmet i sidste uge. Det blev optaget i Johannesburg i Sydafrika. 

Hvert program bliver filmet i et kæmpe telt, som så bliver flyttet fra sted til sted, alt efter hvad programmet handler om, og hvor det tager sit udgangspunkt.  

Selvfølgelig har The Grand Tour også haft fingrene i de tre mest hypede superbiler lige nu. Nogen kalder det "The Holy Trinity" andre kalder dem bare for Mclaren P1, Porsche 918 Spyder og Ferrari LaFerrari...

Jeremy Clarkson ser tydeligvis også Game of Thrones. I hvert fald refererer hans Tweet med Alfa Romeo 4C Spyder til Game of Thrones.

Det vist ikke helt ufarligt at lave tv. Hvad historien præcis er bag dette billede vides ikke, det må vi vente med at se, til The Grand Tour bliver vist på Amazon's webkanal til efteråret. 

Ifølge Richard Hammonds Tweet, så slap han heldigvis nemmere fra nogle af programmets optagelser. Han hentyder til Jeremy Clarksons billede ovenfor, hvor han var en del meget medtaget end Richard Hammond selv. 

Her ses et lille glimt bag kameraet. Om den blå Ford Focus RS kun er brugt som fotovogn til en optagelse, eller hvad dens formål er, kan vi kun gætte os til. 

James May har vist været med et udvælgelsen af nye værter. Han har i hvert fald forsøgt, at få dette uskyldige æsel med som vært – muligvis som en erstatning for Richard Hammond - højden passer i hvert fald meget godt. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...