Storfamilie: Her er 3 biler, der er MEGET federe end en minibus!

Hvad gør man, når man gerne vil kunne have hele slænget eller familien med rundt, men helst ikke vil ses i en kedelig minibus? Man finder tre fuldstændigt absurde alternativer!

3. februar 2023 af Emil Winter

70’erne har ringet: Cadillac Fleetwood (150.000 kr.)

Behovet for meget plads er et tidløst fænomen. Som et bevis for denne påstand har vi opstøvet denne Cadillac Fleetwood fra 1976 med hele 9 sæder.

Limousine-caddy’en har en 8,2-liters V8-motor, der sørger for 213 hk. Dét er dog ikke det mest interessante ved bilen. Fleetwood’ens partytrick er pladsen og det ekstravagante interiør. Limousinen byder nemlig på ni styks velourbetrukne sæder, der skaber en helstøbt luksusatmosfære i kabinen.

Det luksuriøse indtryk forstærkes yderligere af det indbyggede bord, der er designet til at opbevare en raffineret flaske bobler og dertilhørende glas. Med andre ord kommer selskabet ikke til at mangle noget på turen. Dét er afgjort mere svedigt end at blive fragtet rundt på bagsædet af en minibus.

Den luksuriøse Cadillac fra 1976 har desuden formået at holde kilometertælleren nede på 50.000 miles, hvilket svarer til cirka 80.000 km. Ydermere er der blevet skiftet reservedel for små 14.000 kroner så sent som i 2022, hvilket vidner om en bil i tip-top stand.

Skal du køre som en sydstatsrigmand fra 70’erne, kan du gribe denne enestående mulighed på Biltorvet.dk

Det subsoniske rumskib: Tesla Model X Plaid (1.399.000 kr.)

Selvom der skal være plads til både store og små, må det også gerne gå stærkt. Netop stærkt går det i Tesla’s fuldstændigt VANVITTIGE Model X Plaid, som vi har fundet på Biltorvet.

I Model X Plaid må du tage til takke med seks sæder, hvilket er tre færre en de øvrige biler på denne liste. Som erstatning får du til gengæld 1.020 hk - ja, det var fire cifre! Det betyder, at du kan gå fra 0-100 på 2,6 sekunder, mens bilen har en topfart på 261 km/t.

Så kan det godt være, du kan fragte tre færre kammerater end i de øvrige biler, men med de specifikationer kan det være lige meget. Du kan nærmest nå at sætte de første seks af og hente de sidste tre, før de to andre biler når destinationen.

Med præstationer som disse kan det virke overflødigt at fremhæve andet. Alligevel vil vi gerne påpege, at super-SUV’en må trække op til 2.250 kg på krogen, at der er varme i alle seks sæder, og at kan bilen lades fra 10-80% på blot 30 min ved lynladning!

Skal det gå rigtig stærkt - og har du i omegnen af 1,4 millioner kroner at gøre godt med - kan denne Tesla Model X Plaid findes på Biltorvet.dk. 

Ingen fest uden en "minibus": Mercedes Sprinter 319 (499.990 kr.)

Okay, minibusser kan faktisk godt være fede. I hvert fald hvis man tager en Mercedes Sprinter, fjerner al indmaden og laver den om til et rullende diskotek.

Den omdannede MPV rummer op til ni personer og er blevet udsmykket med læderbetrukket interiør. Partybussen har som det primære højdepunkt fået installeret et komplet lyssystem bagi, der kan styres fra førersædet eller med fjernbetjening. Det er altså bare med at udpege en chauffør, der forstår at sætte gang i en fest og så sætte kursen mod dit foretrukne provinsdiskotek.

En klog mand sagde engang, at en fest aldrig er bedre end musikken, og til det formål har ejeren også installeret et gennemført musikanlæg, der kan sætte fut i danskeskoene hos samtlige passagerer. Desuden er passagerkabinen proppet med kopholdere, tonede ruder og en stang til "dans".

Mens selskabet fester bagi, kan føreren se frem til at fragte festlighederne rundt i en Mercedes, der i løbet af sin femårige levetid blot har gået 24.000 km. Partybussen har også automatgear, navigationssystem, luftundervogn og mange andre funktioner, der sørger for at føreren ikke bliver utilfreds undervejs.

Skal du sætte ekstra meget gang i de kommende middagsselskaber, eller er du parat til at tage festlighederne med på landevejen, kan partybussen findes på Biltorvet.dk.

Artiklen er produceret i samarbejde med Biltorvet.dk

Det er redaktionen på Bil Magasinet, der har udvalgt bilerne i artiklen. Annoncerne er alle fra Biltorvet.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...