Spænd livremmen ind: Her er tre PERFEKTE sparebiler

Det er dyrt at være billist. Det er nærmest umuligt at få fat i en ny bil, og det betyder, at brugte biler bliver dyrere. Samtidig eksploderer prisen på brændstof – uanset om du kører på benzin, diesel eller el. Vi har fundet tre brugte biler, som koster under 50.000 kr., men kører OVER 25 km/l.

22. juni 2022 af Patrick Boje Jensen

Den sparsommelige pendler: Toyota Aygo (2015) - 49.900 kr.

Er du en af de mennesker, som politikerne ikke tror eksisterer? Altså en af dem, der rent faktisk har brug for en billig bil og ikke bare kan vælge offentlig transport eller en spritny elbil? Så har vi bilen til dig. Kilometertallet er højt, men det er en 2015’er, og det betyder, at du kan nyde godt af moderne bekvemmeligheder som bluetooth, sædevarme og bakkamera.

Forbruget er lavt: 26,3 km/l. Derudover er det en benzin- og ikke en dieselbil, og derfor koster den kun den lavest mulige årlige afgift: 680 kr.

Så bliver du ikke billigere kørende! Se hele annoncen her

Brug for mere plads? Dacia Logan (2015) - 49.999 kr.

Under 50.000 kr., men over 25 km/l er i langt de fleste tilfælde lig med bittesmå biler, men det betyder ikke, at du behøver at ruinere dig, hvis du skal bruge mere plads. Du skal bare lede lidt længere.

Se bare denne Dacia Logan. Her er der fin plads på bagsædet og et bagagerum på hele 573 liter! Den har endda det højeste udstyrsniveau, Laureate, så der er kølet handskerum, bluetooth, varme i sæderne og regnsensor.

Selv om Logan’en er en diesel, hjælper det lave forbrug med at holde afgiften nede. Den ender på 2.640 kr. om året.

Se hele annoncen her.

Kilometer-pr-liter-kongen: VW Lupo 3L (2003)

VW Lupo blev født af VAG-koncernens jagt på en bil, der kun brugte tre liter brændstof på at køre 100 km (deraf navnet 3L). Det opnåede de med den 1,2-liters dieselmotor i VW Lupo (og Audi A2).

Her mærker du, at det er sparetider på godt og ondt. Med en tank på 34 liter kan den lille folkevogn i teorien kører mere end 1.100 km pr. tankstationsbesøg, så der er virkelig en idé i at jagte den billige diesel. Og afgiften er blot 1.320 kr. om året. Til gengæld må du undvære behageligheder som aircondition.

Fristet? Se hele annoncen her.

I samarbejde med Biltorvet

Artikelserien på bilmagasinet.dk, hvor vi finder brugte drømmebiler indenfor et bestemt emne, laver vi i samarbejde med biltorvet.dk. Det er redaktionen på Bil Magasinet, der står for at udvælge de brugte biler, men annoncerne vi finder, er alle sammen fra biltorvet.dk. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...