Ka' du holde varmen? Her er tre iskolde vogne til den skoldhede sommer

Der er knald på den danske sommer, og derfor har vi fundet tre biler, der er så cool, at der kommer isterninger ud af udstødningen.

16. august 2022 af Mikkel Østrup-Jeppesen
© Biltorvet

Cadillac Escalade - 365.000 kr. (u. afgift)

Er der nogen, der sætter pris på en galoperende aircondition og komfort ad libitum, så er det amerikanerne. Der skal heller ikke være nogen tvivl om, at bilen, der bedst opsummerer amerikansk bekvemmelighed, er Cadillac Escalade.

Escalade vil for mange være kendt som rappernes foretrukne vogntøj i musikvideoernes guldalder, og det er da også bestemt en bil, der kræver respekt. Gangster-fanatikere vil ligeledes associere Escalade med en af historiens bedste tv-serier, for ingen ringere end Tony Soprano brugte bilen over tre sæsoner af The Sopranos. 

Og nu kan du altså tilslutte dig den amerikanske skare, hvis du er villig til at smide danske plader på dette eksemplar. Gør du det, så får du en vaskeægte Escalade fra 2017, der kommer med alt i udstyr. Vigtigst af alt: aircondition, aircondition, aircondition! Selv møgungerne på bagsædet kan indstille temperaturen i hver deres side. 

Læg dertil tonede ruder hele vejen rundt, en sluprende V8'er og plads nok til indholdet af en Hjem-Is-bil, så har du dig en iskold bil til de skoldhede dage.

Se hele annoncen på Biltorvet.dk her.

Audi S8 - 249.900 kr.

A8'eren har i mange år været ministerbil for danske politikere, og det er i sig selv køligt at trille rundt i milliondyre biler som folkevalgt - men kan det ikke blive en anelse mere cool? Jo, det ka' det!

Du kan nemlig toppe Statsministeren og køre helt og aldeles kold i røven rundt i Danmark i denne S8 med V10-sugemotor. Med 450 hk og 540 Nm kan du i hvert fald gøre det i et tempo, der hurtigt kan lede til vanvidskørsel. 

Det er ikke tilfældigt, at Audi S8 bruges som flugtbil i The Transporter, for bilen emmer både komfort, limousine-fornemmelser og hårdnakket vildskab. Derfor er den oplagt til bilister, der aldrig lader sig presse og for evigt holder hovedet koldt.

Udstyrslisten er lang, og den er sågar nysynet - se hele annoncen på Biltorvet.dk her.

BMW Z4 - 259.900 kr.

Foretrækker du i stedet noget lettere, mere sporty og en anelse kækt, så kan denne BMW Z4 være din ideelle vogn til sommeren. For mens Audi'en og Cadillac'en moser sig gennem vejret, ignorerer det og skaber sit eget hyperlokale klima, så omfavner Z4'eren sommerens betingelser. 

Z4 er en sportsvogn i klassisk forstand, og da der er tale om en rigtig BMW, så er det med baghjulstræk og en 3-liters rækkesekser under motorhjelmen. Det gør Z4'eren til en kvik vogn med geniale køreegenskaber, som er skabt til snoede veje i sommerlandskabet.

Det er dog ikke en roadster (cabriolet), hvilket mange Z4'er er, i stedet er det en lukket coupé, som sjældent udbydes på det danske marked. Det gør det noget nemmere at lukke den trykkende varme ude, holde sprød luft fra aircondition inde og dermed er BMW Z4 Coupé oplagt til denne sommer.

Se hele annoncen på Biltorvet.dk her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...