Her er tre KÆMPE lokummer, der er meget billigere end en Dacia Jogger

En Dacia Jogger med syv sæder og helt toppet op med udstyr koster kun 225.000 kr., og det gør den til Danmarks absolut billigste nye bil med syv sæder, og hvis du skal have noget billigere, skal du på brugtmarkedet. Vi har gravet tre brugte biler frem, der har plads til mindst syv personer og koster langt mindre end en ny Dacia Jogger (hvis du lukker øjnene for afgifter og vedligeholdelse).

31. august 2022 af Patrick Boje Jensen

Den svenske gangster

Er du en gangster-rappende forstadsforælder, så har vi den perfekte bil til dig: En Volvo XC90 på 21” alufælge! Kan du komme op over trinbrættet, kan du nyde godt af læder på alle stole (det kan du ikke engang få i en ny Volvo!) og 5-stjernet passagersikkerhed (i 2007). Hold øjnene fastlåst på speedometeret og lad være med at kigge på hverken triptælleren eller brændstofmåleren, så skal du nok blive glad - lige indtil du får en opkrævning på årlig afgift.

Pris: 99.800 kr.

Årlig afgift: 14.500 kr.

Se hele annoncen her.

Familie-limo med stil

Skal hele familien behandles som konger og baroner, så skal du have fat i denne Chevrolet Astrovan. Her er der kaptajnstole til seks personer, og i alt er der plads til otte! Den er helt nysynet, men selv hvis du skulle støde på problemer, er der luft i budgettet til reparationer - den koster nemlig 140.000 kr. mindre end Jogger’en, og så får du endda automatgear – samme 3-trins gearkasse med overdrive, som Mikkel Thomsager slås med i sin Chevrolet S10. 4,3-liters V6’eren er til gengæld kendt for at være udødelig!

Pris: 85.000 kr.

Årlig afgift: 8.660 kr.

Se hele annoncen her.

Syv-personers dieselluksus! (OBS: Kun til CVR)

240 hk, 550 Nm, og syv sæder – pakket ind i en gigantisk, lilla skal. Det er lige netop, hvad du får, hvis du smider lige under 200.000 bananer på den skønne Audi Q7 med en 3-liters dieselmotor, der kan gøre politikerne – røde som blå – helt grønne i ansigtet.

Den er ganske vist fra 2009, men den er proppet med udstyr, som du ikke får i en ny Dacia Jogger: Automatgear, el-soltag, BOSE-anlæg, 4-zoners klimaanlæg og elbagklap.

Den er dog ikke uden ulemper. Den har kørt 267.000 km, og den årlige afgift er astronomiske 14.500 kr.! Det er 13.380 kr. mere end Jogger’en – om året! Og så er Q7’eren kun til salg til folk med et CVR-nummer, og så får du altså ikke nogen reklamationsret.

Pris: 199.900 kr.

Årlig afgift: 14.500 kr.

Se hele annoncen her.

I samarbejde med Biltorvet.dk

Artikelserien på bilmagasinet.dk, hvor vi finder brugte drømmebiler indenfor et bestemt emne, laver vi i samarbejde med biltorvet.dk. Det er redaktionen på Bil Magasinet, der står for at udvælge de brugte biler, men annoncerne vi finder, er alle sammen fra biltorvet.dk. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...