Her er den ultimative hyperbil-duel

Når Jeremy Clarksons nye program rammer skærmen, bliver det med den ultimative hyperbil-duel

8. oktober 2015 af Christian Thestrup

Dengang, alt stadig var fryd og gammen på Top Gear, forsøgte Jeremy Clarkson og resten af holdet at arrangere den ultimative hyperbil-duel, nemlig Ferrari LaFerrari. McLaren P1 vs. Porsche 918 Spyder. Desværre havde de svært ved at få deres ide igennem hos bilproducenterne, og inden de nåede at lave en aftale med nogle private ejere, stak Clarkson en producer en kindhest og resten er historie.

Men nu ser der ud til at ske noget. I et Tweet fra de første optagelser til det nye bilprogram Gear Knobs poserer Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May nemlig foran en opstilling med de tre hyperbiler, så det tyder på, at det nye program, der får premiere på Amazon Prime i det nye år, bliver skudt i gang med et brag. 

Samtidig lagde motorjournalisten Chris Harris et billede på Facebook af de tre biler i duel på banen, så der er nok mange, der er begyndt at glæde sig til premieren. Andre vil måske sige, at duellen kan være totalt ligegyldig, eftersom man ikke længere kan købe nogen af de tre biler, men eftersom man aldrig har set de tre biler køre mod hinanden samtidig, synes vi, det er en glimrende ide. Så er spørgsmålet bare, hvordan vi kan komme til at se det på Amazon Prime.

Ferrari LaFerrari
Samlet ydelse: 963 hk
0-100 km/t: 2,8 sek.
Topfart: 350 km/t

McLaren P1
Samlet ydelse: 916 hk
0-100 km/t: 2,8 sek.
Topfart: 350 km/t

Porsche 918 Spyder
Samlet ydelse: 887 hk
0-100 km/t: 2,8 sek.
Topfart: 345 km/t

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...