Her er de UHYGGELIGSTE biler - ifølge jer

I anledning af Halloween spurgte vi jer, der følger os på Facebook, hvilken bil, der er mest uhyggelig, og vi fik en MASSE svar! Her er nogle af de biler, der holder jer vågne om natten.

31. oktober 2022 af Patrick Boje Jensen

Johnny: FSO Polonez. Mit første køretøj. Når jeg har mareridt om natten omkring ting som forsvinder ud af mit liv, uden jeg kan gøre noget ved det, så er det ingenting i forhold til, hvor hurtigt sådan en kunne ruste op.

Jacob: 1958 Plymouth Fury som i filmen Christine.

© Privatfoto

Micky: Min Polo fra 1986. Jeg havde den i et år, brugte 21.000 kr. på reparationer, og den kørte mere på ladet af SOS end på vejen

På billedet havde jeg kørt i 45 min i by rafik uden problemer, men så ville karburatoren ikke lege mere, og den gik i stå. SOS-manden kunne kun få den til at køre ved at sprøjte startspray ind, men den ville ikke andet. Derefter blev den kørt retur på værkstedet, hvor han fik den til at køre, og så blev den solgt, inden den sugede flere penge ud af pungen, selv om den forsøgte ved at smide en olielampe i fjæset på mig, da den blev solgt. Mit størst mareridt!

Lena: Ford Taunus! Aldrig har jeg været mere skræmt, end når jeg skal tanke kærestens Taunus. Uno X ringede for at spørge, hvorfor mit benzinkort nærmest eksploderede på en uge!

Thomas: Den Peterbilt, som spillede en af "hovedrollerne" i Spielbergs thriller "Duellen" fra 1971, hvor Dennis Weaver havde den menneskelige hovedrolle. Utrolig god og og uhyggelig film…

Ole: Som trofast læser af Bil Magasinet op gennem 90’erne kommer man ikke uden om Ford Scorpio.

Læs også: Vi var hårde ved den ÆKLE Ford - og vi står ved det!

Liselott: Min dengang elskede Toyota Starlet fra 1986. Hun kunne ikke bremse en dag, meget skræmmende!

© sv1ambo

Brian: Hvis Satan kørte en bil, ville det være en Suzuki Liana!

© Fiat

Poul: Fiat Multipla – den er uhyggeligt grim!

Læs også: 13 fede biler fra Fiat - og 1 vi var tvunget til at tage med

Erik: Skoda 105. Den var uhyggelig at køre i - hvis den altså startede.

Mikkel: Som barn syntes jeg, at Citroën Traction Avant var uhyggelig at se på.

Læs også: 11 forrygende forhjulstrækkere gennem tiden

Tim: Den her bil fra filmen Guldregn fra '88 var monsteruhyggelig, og især med Torben Jensen bag rattet.... Han var satme uhyggelig.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...