Her er 3 sjove biler for samme pris som at lease en HELT ny bil

Du kan lige nu lease en spritny Peugeot 208 i 12 måneder til under 30.000 kr. Det er unægteligt et godt tilbud, men er det i virkeligheden sjovere at finde en gammel vogn til færre penge? Her er tre bud på sjove biler til under 30.000 kr. med mindst et år til syn.

2. august 2022 af Mikkel Østrup-Jeppesen

Suzuki Ignis Sport - 19.900 kr.

Bevares, Suzuki Ignis er normalvis ikke forbundet med sjov og ballade, men det skyldes måske, at Sport-udgaven sjældent udbydes på det danske marked. Det er en skam, for her er der mulighed for at købe sig en vaskeægte japaner med GTI-fornemmelser.

Ignis er ikke kendt for at se decideret sporty ud, men det hjælper gevaldigt, at bilen her har tabt to døre i forhold til den normale model, ligesom striberne ned ad siden om ikke andet giver et unikt udtryk. Selvom mange måske får lyst til at skrabe striberne af som det første, så er det fuldstændig originalt og genkendeligt for Ignis Sport!

Motoren er ligeledes noget hidsigere, end det er tilfældet i en almindelig Ignis. Den 1,5-liters motor yder 109 hk, hvilket giver en tid fra 0-100 km/t på under 9 sek. Derudover har Ignis Sport større skærme, lavere og hårdere affjedring og en close-ratio gearkasse.

GTI-kørsel med over halvandet år til syn til en pris under 20.000 kr., det er svært at finde andre steder.

Du kan se hele annoncen på Biltorvet.dk.

© Biltorvet

Alfa Romeo 159 - 22.900 kr.

Er du mere til en postkasserød sedan, så er det også muligt at få italiensk design for under 23.000 kr. Det er sågar i en Alfa Romeo 159 med en firecylindret motor, der yder 185 hk. Derfor er den årlige afgift da heller ikke gratis, men selv med en årlig afgift på 6.400 kr. er en 159'er billigere end at lease en Peugeot 208

Alfa Romeo 159 kan fra siden af forveksles med en konsevativ Mazda 6, men Alfa'ens front er decideret aggresiv. Den går også 225 km/t på toppen, så er der grobund for at ligge vredt i ydersporet på de tyske motorveje.

Er italienske biler kendt for at være voldsomt pålidelige? Nej, det er de måske ikke. Men til 22.900 kr. er det svært ikke at blive begejstret bag rattet af en vaskeægte Alfa!

Du kan se hele annoncen på Biltorvet.dk.

© Biltorvet

Peugeot 306 Cabriolet - 29.990 kr.

En spritny 208 eller youngtimer 306? Den franske charmetrold fylder 25 år om lidt, og her er der tale om en cabriolet. Desværre er det ikke den hidste 16v motor med 167 hk, men 135 hk og toppen nede er bestemt også en acceptabel kombination.

Bilen er synet i år, så der er et godt stykke endnu, inden du skal bekymre dig om det. Til gengæld kan det formentlig godt betale sig at holde netop denne bil i god stand.

Der er bud efter 90'er bilerne for tiden, og særligt de evigt attraktive hot-hatches er steget i pris. Fra Peugeot har vi set biler som 205 og 106 stige i pris, og 306'eren kan meget vel være på vej mod højere prislag.

Fransk charme for alle pengene, sågar i en cabriolet med blot 100.000 km på tælleren. 

Du kan se hele annoncen på Biltorvet.dk.

© Biltorvet

I samarbejde med Biltorvet

Artikelserien på bilmagasinet.dk, hvor vi finder brugte drømmebiler indenfor et bestemt emne, laver vi i samarbejde med biltorvet.dk. Det er redaktionen på Bil Magasinet, der står for at udvælge de brugte biler, men annoncerne vi finder, er alle sammen fra biltorvet.dk. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...