© Biltorvet

Her er 3 fede elbiler, du IKKE behøver vente på

Leveringstiderne på nye biler – især elbiler – er massive. Men hvad hvis du ikke behøver vente på en næsten ny elbil? Vi har fundet tre gode elbiler, som du kan køre hjem i i morgen.

29. april 2022 af Patrick Boje Jensen
© Biltorvet

Polestar 2

Polestar 2 er en af vores yndlingselbiler her på redaktionen, men Polestar lider af leveringsudfordringer, og hvis du vil stykke din bil sammen, som du har lyst til, risikerer du at vente længe. Heldigvis er der en del Polestar 2 til salg på Biltorvet. Faktisk er der hele 65 stk. til salg i skrivende stund, så der er en chance for, at du kan finde en bil, der matcher nøjagtig den, du drømmer om - og så kan du komme ud at køre i din Polestar i morgen!

Læs vores test af Polestar 2 her og se udvalget af Polestar 2 til salg her.

© Biltorvet

Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5 løb med titlen som Årets Bil i Danmark – og det med god grund. Efterspørgslen har været enorm, og du skal vente længe på en fabriksny Ioniq 5. Hvis du er villig til at gå på kompromis, kan du dog stadig få fat i en Hyundai Ioniq 5. Mens de nye Ioniq 5, der er på vej til Danmark, kommer med et 77,4 kWh-batteri, er de brugte på markedet udstyret med et lidt mindre på 72,6 kWh. Du kan også fremskaffe en let brugt Ioniq 5 med det lille 58 kWh-batteri, men vi anbefaler, at du går efter det store. Den anden kamel, du bliver nødt til at sluge, er prisen. Mange af de Hyundai Ioniq 5, der er til salg på Biltorvet, koster det samme som en tilsvarende fabriksny bil.

Bemærk: Mange af annoncerne på Biltorvet er i virkeligheden demobiler, der ikke er til salg, men som blot kan prøvekøres.

Audi Q4 e-tron

Audi Q4 er måske den mest hypede elbil i Danmark, og leveringstiderne er lange. Kan du ikke vente, kan du køre hjem i en "brugt" Audi Q4 e-tron i morgen. På Biltorvet er der nemlig 32 næsten nye Q4’ere til salg i skrivende stund. De fleste er varianten med det lille batteri og kun 170 hk. Det er den, Audi kalder “35”. Den anbefaler vi, at du holder dig fra – især da rækkevidden kun er på godt 330 km.

Kig i stedet er en 40’er med 204 hk og lige over 500 km rækkevidde. Her er der et pænt udvalg af biler, der har kørt under 10.000 km. Skal det være cremen af cremen, er der en enkelt Audi Q4 e-tron 50 til salg. Den er proppet med udstyr og leverer 299 hk og en rækkevidde på 481 km. Prisen ligger meget tæt på, hvad bilen koster som ny – selv om den har kørt 16.000 km. Fristet? Så kan du se den her.

I samarbejde med Biltorvet

Artikelserien på bilmagasinet.dk, hvor vi finder brugte drømmebiler indenfor et bestemt emne, laver vi i samarbejde med biltorvet.dk. Det er redaktionen på Bil Magasinet, der står for at udvælge de brugte biler, men annoncerne vi finder, er alle sammen fra biltorvet.dk. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...