Her er 3 FANTASTISKE pendlerbiler til samme pris som en Dacia Spring

Danmarks billigeste elbil hedder Dacia Spring. For 152.000 kr. får du en elbil med 44 hk og en rækkevidde på 230 km. Vi har gravet rundt på Biltorvet.dk og fundet tre biler, der er mindst lige så gode pendlerbiler som en Dacia Spring – og til samme pris (eller mindre)!

12. maj 2022 af Patrick Boje Jensen
© Biltorvet

BMW 735iL (1999) - 149.800 kr.

Hvad er mere chef end at sidde bag rattet af en kæmpe BMW med V8-motor på den daglige pendlertur? At sidde på bagsædet af en kæmpe BMW med V8-motor på den daglige pendlertur! Her har vi fat i den lange udgave af E38-generationen af BMW’s 7-serie, så der er oceaner af benplads på bagsædet, hvor du er omgivet af al den luksus, 1990’erne kunne byde på: Betongråt læderindtræk, fastmonteret biltelefon og mikroskopiske skærme i nakkestøtterne.

Du skal nok sætte lidt penge af til ejerafgiften, der er næsten 9.000 kr. højere end for end Dacia Spring. Om året! Men hvad gør det, når man kan ankomme til kontoret som den ultimative boss?

Vil du være chefen af vejen? Så klik her og se annoncen!

© Biltorvet

Cadillac DeVille (1974) - 128.000 kr.

Skal du pendle, så er der det vigtigste overhovedet, at man har det godt. Og der findes ikke en mere komfortabel bil end en Cadillac fra 1970'erne. De dødirriterende gul-sorte vejbump, der sender dig gennem taget på en moderne bil, ænser du end ikke i en DeVille. Og se lige de sæder! Kan du komme på et sted, du hellere vil plante bagdelen en mandag morgen?

Bevares, en 7,7-liters V8-motor får måske ikke samme brændstoføkonomi som en moderne hybridbil, men du kan jo trøste dig med, at i 1970’erne var 7,7-liters motoren den mindste, du kunne få i en Cadillac DeVille, der også kunne udstyres med en gigantisk 8,2-liters V8.

Vil du være kongen af vejen? Så klik her og se annoncen!

Audi A2 3L (2001) - 41.280 kr.

Okay, luksus og komfort er selvfølgelig ikke alt. Inden elbiler tog titlen som den grønne pendlerbil, var der den her: Audi A2 3L. Den er udstyret med motor og gearkasse fra den supereffektive VW Lupo 3L, og ligesom Lupo’en skulle A2 ifølge Audi kun bruge tre liter diesel for at køre 100 km. – deraf navnet.

Pudsigt nok for en bil, der kører 33,3 km/l, så har det her eksemplar faktisk kørt 333.000 km, og både interiør og eksteriør vidner om de mange pendlerkilometer. Men vælger du Audi A2’en i stedet for en Dacia Spring, er der mere end 100.000 kr. til at få desinficeret kabinen.

Og så er den årlige ejerafgift kun 1.320 kr. for en gammel dieselbil - det fås ikke andre steder!

Vil du være den mest sparsommelige på vejen? Så klik her og se annoncen!

I samarbejde med Biltorvet

Artikelserien på bilmagasinet.dk, hvor vi finder brugte drømmebiler indenfor et bestemt emne, laver vi i samarbejde med biltorvet.dk. Det er redaktionen på Bil Magasinet, der står for at udvælge de brugte biler, men annoncerne vi finder, er alle sammen fra biltorvet.dk. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...