VW sender os kreativ pressemeddelelse om deres nye ’GTI’

Kan denne tekst overbevise dig om, at din næste barnevogn skal være fra Volkswagen?

22. august 2017 af Mathias Brandt

Hver uge får vi mellem 100 og 200 pressemeddelelser i vores indbakke. De er af svingende karakter og ikke altid lige relevante. 

Om det er en relevant nyhed, at VW lancerer en barnevogn, kan diskuteres, men måden den er skrevet på, får os næsten til at ville købe den – selv om der ikke er nogen her på redaktionen, som har brug for en barnevogn lige nu. Døm selv:

Maksimal køreglæde - for hele familien

Volkswagen kan nu introducere den hurtigste kombivogn til dato, udført i klassisk GTI-design. Med kendte GTI-detaljer, som sort taghimmel, ternet stof og røde stikninger på greb, er den nye GTI-kombivogn et oplagt valg til vordende forældre, når der skal vælges køretøj til familiens yngste. 

Vognen er standardudstyret med sportsundervogn, der kan justeres i hårdhed (for optimal vejgreb ved hurtige sving) alt efter temperament – hos fører såvel som passager. 

Stellet er i aluminium og lakeret rødt og vognen er standardudstyret med punkterfri lavprofildæk og fælge i klassisk GTI-design og med de originale GTI hjul (med dobbelte kuglelejer og luftkammerhjul for maksimal hastighed).  

Vognen har maksimalt vejgreb og gør enhver gåtur lidt mere underholdende. Med GTI-kombivogn forener Volkswagen på bedste vis sportslighed og køreglæde: Den nye GTIs kaleche kan på få sekunder slås ned, så passageren kan nyde en evt. blå himmel eller følelsen af frihed ved at køre i åben vogn. 

Kalechen styres udelukkende manuelt (i modsætning til Volkswagens øvrige cabrioleter hvor kalechen er automatisk). 

GTI-kombivognen kan med et snuptag omdannes fra klassisk barnevogn (liggemål på 80 cm) til en smart klapvogn, der naturligvis også har det klassiske ternede GTI-mønster på sædet.

På GTI-kombivognen har man valgt at flytte det velkendte GTI-bikubemønster hen langs siden, det er i denne model udført i gennemsigtig plast og giver vognens passager mulighed for at sanse omverdenen, når man kigger ud igennem det. 

GTI-kombivognen er udstyret med hele to praktiske opbevaringstasker: en klassisk pusletaske, der kan hænge ned fra vognens styretøj og dertil en praktisk taske, der er placeret mellem vognens bagaksler.  

Sidstnævnte har en volumen på ca. 30 liter. Volkswagen GTI-kombivogn vejer ca. 15 kg (uden passager og bagage) og har kopholder, som kan monteres i enten højre eller venstre side af vognens styretøj, puslepude og underlag, regnslag og myggenet som standardudstyr. 

Alt efter førerens fingerfærdighed, erfaring og tekniske begavelse kan GTI-kombivognen klappes sammen og placeres i et bagagerum på ca. 30 sekunder. 

Volkswagens nye GTI-model udleder 0 g CO2/km og tophastigheden er stærkt afhængig af den pågældende rugbrødsmotor, man vælger at udstyre vognen med.

Pris

GTI-kombivognen fås fra 8.899 kr. (inkl. levering) via den lokale VW-forhandler eller VW's online shop.

Måske er du interesseret i...