Var det noget med en Ferrari 599 driftbil?

Hvem er tosset nok til at smide to Rotrex-kompressorer på en Ferrari V12-motor og omdanne den til en driftbil? En italiener selvfølgelig!

28. februar 2018 af Mathias Brandt

Vi har før set en Lamborghini Murcielago, som en skør japaner har bygget om til en drift-bil. Nu er den gal igen. Denne gang er det en flok italienere, som har været på spil. Med FFF Drifting Department i spidsen har den profesionelle drifter Federico Sceriffo skabt et monster af en Ferrari 599-drifter.

Nogle ville nok mene, at de har pillet ved noget, som de ikke burde – men vi synes nu, at det er ret fascinerende. De har selvfølgelig bibeholdt den store 6-liters V12-motor med 620 hk, men det var selvfølgelig ikke nok, så FFF Drifting Department har monteret to Rotrex-kompressorer der sørger for at pumpe ekstra luft ind i motoren, så ydelsen er øget til 930 hk.  

Gearkassen er en ny 6-trins sekventiel gearkasse, hvilket er en god idé, da 599’erens standard-gearkasse er kendt for at være lidt skrøbelig.

I bedste tuner-stil er de originale skærmkasse blevet skåret af til fordel for nogle større, for at fuldende looket. Det meste er fremstillet i kulfiber. 

Se billederne og ikke mindst videoerne herunder:   

Måske er du interesseret i...