Ugens Instagrammer: I en alder af blot 14 år, har han selv kørt 'Batmobilen'

14 årige Frederik står bag Instagram-profilen, Carsuite - hvor han deler sine biloplevelser med resten af verden. En af de oplevelser står ekstra klart i hans hukommelse, nemlig da han kom bag rattet af en vilde 'Batmobil'

7. september 2017 af Mathias Brandt

Ugens Instagrammer er 14 årige Frederik Emborg, som står bag Instagram-kontoen, Carsuite. Frederik jagter de perfekte bilfotos til alverdens arrangementer rundt om i Danmark og bruger også sine ferier i udlandet på det. Han begyndte først aktivt at bruge sin Instagramprofil for en halvt år siden, hvor han deler billeder af diverse bil-spot’s. 

Han har næsten altid været at finde på Arne Jacobsen-tanken, når Bil Magasinet og Olivers Garage har inviteret til Supercar Sunday henover sommeren. Nu kan du blive lidt klogere på, hvordan det hele startede. 

A post shared by Frederik Emborg (@carsuite) on

Hvilket af dine Instagram-billeder er favoritten?

Det var svært at vælge et, så jeg endte op med de her to.

A post shared by Frederik Emborg (@carsuite) on

A post shared by Frederik Emborg (@carsuite) on

Hvornår blev du interreseret i biler?

Siden jeg var helt lille, har jeg altid synes, der var et eller andet fascinerende ved biler, men så for omkring 4 år siden fik en ven af familien en Ferrari F430 Spider, og så eskalerede det. Idag bruger jeg en masse af min fritid på læse om biler og tage til diverse bil events.

A post shared by Frederik Emborg (@carsuite) on

Hvad er din bedste bil oplevelse?

Min bedste bil oplevelse var en dag i april, hvor jeg tilbragte en hel dag med Team Galag’s ’Batmobil’. Mig og min far mødtes med ejeren, Sultanmaf, som kom med batmobilen i Malmö ved 10-tiden en lørdag morgen. I Malmö fandt vi så nogle forskellige steder, hvor vi lavede photoshoot med bilen. 

Så kørte vi videre fra Malmö op til Autoropa, hvor vi blandt andet kunne nyde synet af en Ferrari Laferrari, Ferrari Enzo, Ferrari F40, Ferrari F12 TDF og en Mclaren P1 GTR. Derefter kørte vi så op til Caresto i Ängelholm, som er der hvor batmobilen er bygget. Der fik både mig og min far faktisk lov til, at tage en tur bag rattet af batmobilen. Det var en af de fedeste dage i mit liv!

En anden fed dag, var den dag vi hentede min fars Ferrari 458 spider.

A post shared by Frederik Emborg (@carsuite) on

A post shared by Frederik Emborg (@carsuite) on

Hvilken type kamera bruger du til at tage dine billeder med?

Jeg bruger et Canon EOS 80D, et Canon 50mm F/1.8 objektiv og et Sigma 18-300mm F/3.5-6.3 objektiv til at tage mine billeder.

Hvis du skulle anbefale en Instagram-konto man skal følge, hvem skulle det så være?

Jeg er stor fan af AlexpenfoldAlexbabingtonAdam_bornstein

A post shared by Alex Penfold (@alexpenfold) on

Måske er du interesseret i...