Russisk off road-monster

Vil du have en sjov eftermiddag med gutterne? Så skal I have fat i den russiske ATV Sherp, der både kan køre i mudder, sne og på vand.

10. februar 2016 af Christian Thestrup

Det kan godt være, at den russiske ATV Sherp ligner noget, der er udtænkt efter en lang aften med lidt for meget vodka, men i naturen er der ikke ret meget, der kan holde den tilbage. Det skulle da lige være et bræt med søm, for mens den firehjulstrukne bils force er dens store dæk, der kan trække den gennem mudder, sne og sågar vand, så er det også den store akilleshæl (det er godt at vide, hvis Putin pludselig kommer kørende i den over Øresund en dag).

Bilen er drevet af en 1.4 liters turbo-diesel og har 44 hk. Det er nok til at give bæstet en topfart på 45 km/t på land – og 6,5 km/t på vand. Og for lige at vende tilbage til det med Putin, så bliver Sherp ikke markedsført som et militært køretøj, men som et arbejdsredskab til særligt hårde miljøer.

Prisen for en udgave med kanvas-top er 431.000 kr., mens modellen med hårdt tag sætter dig 464.000 kr. tilbage. Men så har du også et fantastisk legetøj, der kan give dig timevis af underholdning.

Måske er du interesseret i...