Pagani har virkelig vokseværk - bygger ny imponerende fabrik

Pagani Automobili er på mange måder en imponernede virksomhed. Det cementerer de endnu engang ved at bygge et nyt storslået hovedkvarter.

29. november 2016 af Mathias Brandt

Manden bag Pagani, Horacio Pagani, vil vi nok betegne som lidt af et geni. Designfilosofien er efter sigende inspireret af Leonardo da Vinci, så Pagani-designet er både ufatteligt flot og fascinerende i sine detaljer.

Hele det nye domicil, som huser alt fra design-studie til produktionen og museum er tegnet og styret af Horacio Pagani’s to sønner, Christopher og Leonardo.

Det nye hovedkvarter ligner uden tvivl noget, der er et besøg værd, og samtidig er det placeret i superbils-mekkaet Modena, hvor også Ferrari holder til, så hvis du alligevel vil besøge Ferrari’s museum i Maranello til sommer, så synes vi også, du skal slå vejen forbi Pagani. Du har to muligheder for at komme ind. Hvis du blot vil se showroomet, skal du betale 15 euro (ca. 112 kr.), mens en hel fabriksrundvisning koster 35 euro (260 kr.)

Indtil da kan du bare lade dig underholde af denne video, som viser hele processen fra start til slut, og det er næsten lige så imponerende som deres biler. 

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, så snart du har tilmeldt dig nyhedsbrevet.