Microsoft Forza Horizon 5 porsche 911 jump desert
© Microsoft

Endelig! NU ved vi, hvor det næste Forza Horizon foregår - se traileren her!

Hvis du er til sombrero, nachos og guacamole, så skal du se de nye trailere, der afslører mange detaljer om det nært forestående Forza Horizon 5

14. juni 2021 af Frederik Hauschildt

Forza Horizon 5 skal foregå i Mexico

I den første trailer til det næste spil i spilserien Forza Horizon får vi endelig konkret information om den femte udgivelse. Spillet udkommer den 9. november og giver dig mulighed for at rive asfalt og grus op af Mexico's bygader, landeveje og vulkaner.

I løbet af traileren luftes mange helt nye biler, såsom AMG One og Ford Bronco, både i 'civil' og det der ligner en King of the Hammers-variant. Vi kan også spejde en Koenigsegg Jesko, en Porsche Taycan og en C8 Corvette

Gennem sandstorme og vulkaner

Den nye trailer udstiller også nogle helt nye naturelementer. I ét af klippene, ser vi to biler på vej igennem en sandstorm, og i et andet ser vi en række offroadere, der står over en vulkan. Allerede fra forrige generation af Forza Horizon, blev vi tilbudt sæsonskifte, og nu kan vi altså forvente en endnu mere interessant indflydelse fra miljøet omkring spilleren.

Som en del af den nye generation af spillekonsollen X-box har Forza Horizon 5 også fået mulighed for brug af ray-tracing teknologi. Det betyder i korte træk, at de nye omgivelser kan spejle sig på langt mere overbevisende vis i alt fra bilens lakering til byens glasruder.

Microsoft Forza Horizon 5 Corvette C8 sandstorm mexico
© Microsoft

Ny kampagne i Forza Horizon 5

Hvis du var tilhænger af de opfindsomme Minigames i tidligere Forza Horizon-spil, så har du noget at glæde dig til i den kommende generation. Først og fremmest har holdet bag Forza sat et ekstra fokus på, at kampagnen skal være lettere at leve sig ind i: Hertil har de hyret rigtige skuespillere, der skal lægge stemme til genkendelige karakterer, der optræder igennem spillets kampagnemodus.

Derudover har Forza Horizon 5 bibeholdt fan-favoritter som Eliminator og noget, der minder om tidligere generations Forzathon Live. En helt ny funktion, som debuterer i Forza Horizon 5, er også muligheden for at lave dine egne minigames og racerløb.

Forza-spillene er delt i to: Horizon og Motorsport, som historisk har været Microsofts pendant til Sonys Gran Turismo, som også sidste år fik en ny generation. Er du mest til Forza eller Gran Turismo?

Hvis du vil nørde mere Forza Horizon 5, kan du se Gameplay-traileren nedenfor, hvor nogle af de nævnte systemer beskrives i detaljer.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...