Første billeder: Se den nye Lamborghini Aventador S Coupé

Lamborghini har netop vist os de første billeder af den nye Aventador S Coupé. Den er lige blevet en hel del skarpere at se på.

19. december 2016 af Mathias Brandt

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Lamborghini har gået og brygget på en efterfølger til Aventador. Vi har længe se billeder af en ny model i camouflage-tøj, men nu er den endelig klar til at blive vist frem!

Den nye model er blevet døbt "Lamborghini Aventador S Coupé". 

Motoren er stadig en lækker V12’er uden turbo, men hvor den i den gamle LP700 ydede 700 hk, så er kræfterne nu skruet op til 740 hk. 

Bilen har firehjulsstyrring, som formodentlig gør den rimelig store bil agil og sjov at køre. De har stadig valgt at beholde firehjulstrækket, hvilket nok er en klog beslutning, når 740 heste skal tøjles. Det gør den også i stand til at tage sprinten fra 0 til 100 km/t på imponernede 2,9 sek. og forsætte helt op til 350 km/t.

Ifølge Lamborghini skulle den nye S Coupé være i stand til at ramme 300 km/t på 24,5 sekunder.

Foruden den lækre V12’er har troldmændene i Sant'Agata også tryllet lidt ved designet. Når du ser den nye Avendator S Coupé, så vil du aldrig være i tvivl om, at dette stadig er en Aventador. Lamborghini har været tro mod bilens oprindelige DNA, men har alligevel formået at trylle et skarpere design frem denne gang. 

Frontkofangeren er blevet mere aggressiv at se på. Bagtil er den største ændring nok den nye heksagon-formede udstødning, men som med fronten er er det hele blevet lidt skarpere at se på.

Det er ikke kun for syns skyld, at de har lavet ændringerne. Sammenlignet med den første Aventador LP700, så er det lykkes Lamborghini at øge den forreste downforce med 130%, så fronten nu får endnu mere greb.

Greb eller ej, så glæder vi os til at se nærmere på den nye Aventador S Coupé!  

Måske er du interesseret i...