Fisker Ocean

Video: Fisker Ocean er nu endelig landet i Europa

Den elektriske SUV fra Fisker har taget en runde på en italiensk racerbane. Se den folde sig ud lige hér!

3. marts 2020 af Christian Birkekvist

Fisker planlagde at introducere deres elektriske SUV til Genève Motor Show i denne uge, men efter beslutningen om at aflyse biludstillingen, kommer det ikke til at ske. Fisker giver os dog nogle flere informationer om Ocean, og den første video af bilen i bevægelse. 

I videoen lader Fisker Ocean til at være i selskab med en Alfa Romeo Giulia i Italien på Varano de’ Melegari banen i Parma. Sammen med videoen har Fisker offentligt nogle flere informationer om det de kalder “verdens mest bæredygetige bil”. Læs videre for at få flere detaljer om bilen, og se videoen nederst på siden.

Fisker Ocean

Balance mellem sport og komfort

Fisker lover at skabe en fantastiske balance mellem sport og komfort med deres multilink baghjulsophæng. Hele baghjulsophænget er monteret på en isoleret underramme for at mindske mængden af støj og vibrationer, der går ind i kabinen. 

Fisker Ocean kommer også med aktiv aerodynamik, da en computer regulerer mængden af luft, der ryger gennem køleren. Batteriet har fået ekstra beskyttelse i tilfælde af trafikuheld, og karrosseriet er blevet forstærket for at beskytte føreren og passagererne, hvis man kører galt.

Har du lyst til at få flere fede bilnyheder? Så tilmeld dig vores abonnement. Lige nu får du 3 blade for kun 99 kr. Så hvad venter du på?

Fisker Ocean

Mere end 300 hk i standard-versionen

Vi ved allerede at Fisker Ocean er 464 cm lang, tilsvarende en Audi Q5. Bagagerummet kan rumme 708 liter, hvis man fjerner hattehylden. Og med hattehylden vil der stadig være plads til 566 liter. Man kan nemt smide længe ting ind bagi, da bagruden kan køres ned uden at man skal åbne bagklappen. 

Standard-versionen yder mere end 300 hk, men Fisker bygger også en performance-variant, der kommer til næste år med en acceleration fra 0-100 km/t på under 3 sekunder.

Fisker Ocean

Over én million inden 2027

Fisker anslår selv, at Ocean kan køre 483 km på én opladning. Vi må vente til WLTP offentliggør deres tal før vi ved, hvor langt Ocean kan køre på én opladning. Fisker påbegynder først produktionen af Ocean i fjerde kvartal af 2021. Det betyder, at kunder, der har forudbestilt bilen, først kan forvente at modtage den elektriske SUV i 2022. Fisker anslår, at de vil producere mere end en million eksemplarer inden 2027. 

De europæiske priser er endnu ikke kendte, men Fisker fortæller, at priserne vil blive “justeret efter hvert lands respektive importskatter, incitamenter og andre faktorer. Præcis prisfastsættelse vil blive annonceret tættere på lanceringen”.

Se præsentationsvideo af Fisker Ocean her.

Fisker Ocean
Fisker Ocean

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...