Her er Bil Magasinet-læsernes designfavoritter

Læserne af det danske bilblad kårer deres favoritter i fire kategorier indstillet af Bil Magasinets redaktion i samarbejde med danske bilimportører

8. december 2021 af Bil Magasinet

For første gang har bilmagasinet.dk inviteret læserne til at stemme på årets favoritdesign.

Bil Magasinets redaktion har udvalgt kandidater inden for fire kategorier, hvorefter læserne på bilmagasinet.dk har stemt. Og nu er resultatet klar.

De udvalgte kadidater medvirker med importørernes godkendelser.

Årets flotteste Entusiastbil

BMW M4

Som altid er der dømt drengerøv for alle pengene i M3/M4. Går du op i at køre sidelæns, har M4 både Drift Mode og Drift Analyzer. I Drift Mode har BMW gjort det så let at holde bagenden ude, at en uerfaren chauffør kan køre i cirkler dagen lang, da man blot kan holde speederen i bund, mens computeren tager sig af resten. Drift Analyzer’en holder så øje med, hvor mange meter du har driftet, ligesom ens drift bliver vurderet på en skala fra 1-5 stjerner.

Se de øvrige kandidater


Årets flotteste SUV/crossover

Hyundai Tucson

Plugin-hybriden Tucson blev lanceret i Danmark i sommerne 2021 i tre udstyrsversioner. Den har 1,6-liters turbobenziner og en elmotor med tilsammen 265 hk, hvilket passer godt til den mellemstore SUV. Firehjulstræk, 6-trins automatgear og omfattende udstyr er standard, og bilen er angivet til en elektrisk rækkevidde på 62 km.

Se de øvrige kandidater


Årets flotteste minibil

Mini Cooper

Mini har fået et beskedent facelift med blandt andet større frontgrill. Cooper S-varianten har tabt en smule effekt, så her nu er 178 hk mod tidligere 192 hk. Der fås også en normal Cooper-variant med 136 hk fra en 3-cylindret 1,5-liters benzinmotor. Cooper SE har en elmotor på forakslen med 184 hk, hvilket gør den imponerende kvik i bytrafik.

Se de øvrige kandidater


Årets flotteste elbil

Kia EV6 GT-Line

Den nye elbil fra Kia fås i fire varianter: Standard Range med 58 kWh batteri, 170 hk, baghjulstræk og op til 394 km, og Long Range med 77,4 kWh batteri, 229 hk og op til 506 km. I toppen ligger Performance og GT Performance med firehjulstræk og henholdsvis 325 hk/506 km og 585 hk/400 km. Standardudstyr omfatter to 12,3" skærme, kabine af dellæder, p-sensorer, adaptiv fartpilot, vognbaneassistent ... og masser af wow-effekt!

Se de øvrige kandidater

Opdatering 14. december 2021: Vinderne er fundet

Vinderne af 3 jubilæumskasser fra Turtle Wax er udtrukket. Det blev

Christian Hartvig
2740 Skovlunde

Maria Hansen
7490 Aulum

Erik Hansen
4200 Slagelse

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...