Mercedes G-klasse
© Automedia

Spionfoto: Kæmpen skal opdateres

Vores spionfotografer har fanget en forklædt Mercedes G-klasse, der lige nu er omkring tegnebrættet hos designerne

27. januar 2022 af Emma Steensen

G-klasses "redesign"

Den nyeste generation af Mercedes G-klasse blev introduceret tilbage i 2018, men som bekendt ligner de fleste foregående versioner til forveksling den oprindelige model fra 1979. 

Ved første øjekast er det måske heller ikke lige til at se det, men på billederne figurerer endnu en ny version af den gamle kending iført markant kamuflage. Linjerne er dog til at lure og de ligner umiskendeligt noget, vi alle har set et par gange før. 

Man kan argumentere for, hvorfor man dog skulle ændre et i forvejen populært og vindende koncept, men der har været problemer med de ældre versioner, som man kunne foranledes til at tro, at designerne har haft fokus på i dette redesign. 

Mercedes G-klasse

Indvendige Mercedes-nyheder

Der hvor Mercedes G-klasse i den grad kunne trænge til en opdatering, er måske ikke så meget eksteriørmæssigt, som det er interiørmæssigt. Det forventes at Mercedes endelig udskifter deres outdatede infotainmentsystem til et af nyere dato, der matcher hvad der sidder i alle andre nye Mercedes. 

Det bliver formentlig MBUX-infotainmentsystemet, som Mercedes G-klasse, som den eneste nuværende Mercedes-model ikke har haft glæde af endnu.

Hvis man kigger på eksteriørdesignet og leder efter nyfortolkninger, bliver man hurtigt skuffet. Det ser ud til, at der er sket et minimalt redesign af forkofanger og bagkofanger, men ellers er det nok mest indvendigt at de store forandringer er sket. 

Desuden er det nærliggende at tænke, at der også er sket ting og sager under motorhjelmen. Hvad der er sket netop der, må vi vente og se til den endelige præsentation af den "nye" G-klasse.

Mercedes G-klasse

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...