Få hjælp til at finde din drømmebil billigt på brugtmarkedet

Bil Magasinet har netop en af årets største bognyheder på gaden. Den hedder "Brugte Drømmebiler 2018" og er opslagsværket til dig, der helst vil finde drømmebilen på det billigere brugtmarked. Få en forsmag på bogen hér.

6. september 2018 af Anders Richter

Ny bog på gaden!

En ny udgave i Bil Magasinet’s succesfulde serie af årbøger har ramt en bladhylde nær dig. Den seneste årbog hedder Brugte Drømmebiler 2018, og det er bogen til dig, som gerne vil bevæge dig ud på brugtmarkedet, hvor der er mange penge at spare men også en masse huller at falde i. I denne artikel kigger vi på nogle af de artikler, som det nye opslagsværk rummer. Den første er forsidehistorien, som er en brugttest af tre drømmebiler: 

  1. Porsche 997 Turbo S
  2. Lamborghini Gallardo
  3. Ferrari 458 

Vi gennemgår de tre biler for at finde ud af, hvad du skal passe på, når du køber brugt, og så kigger vi også på, hvad de tre biler vil koste dig at lease.  

Piiiiiiist! Hvis du følger linket her, kan du købe bogen til en helt særlig pris på kun 120,95 kr.

Mig og min brugte drømmebil

I bogen møder vi også en stribe danskere, som hver især fortæller om den brugte drømmebil, de har valgt at købe. Vi taler endda også med en hollænder, som ikke kunne finde sin drømmebil – derfor byggede han den selv. Bilen er verdens eneste Tesla Model S stationcar, som du kan læse meget mere om i "Brugte Drømmebiler 2018". 

Nyt eller brugt?

Vi tager også en tur til Alperne, hvor vi sætter en brugt BMW M3 op mod den seneste generation af BMW M4 Competition. Grunden til det er, at vi vil se, om det giver bedst mening at købe en fabriksny sportsvogn med god garanti, kræfter men også en høj afskrivning. Eller om det giver mere mening at købe en brugt på trods af, at det også er forbundet med en risiko? Svaret på, hvilken der er det bedste køb, får du i Brugte Drømmebiler 2018.

Hvor kan den købes?

I bogen findes der brugttests af over 100 populære bilmodeller, som alle sammen vil få dit bilhjerte til at banke lidt hurtigere. De forskellige brugttest viser dig, hvad du skal passe på eller undersøge specifikt på lige netop den bil, du står og kigger på. Bogen rummer også en stribe guides:


  • Sådan tager du de perfekte salgsfotos
  • Klargør din bil rigtigt
  • Tjek væskerne i motorrummet
  • Derfor skal din undervogn justeres
  • Polering – en videnskab


Den nye bog er på 179 sider, og den er på gaden netop nu til en pris på 189,95 kr. i din nærmeste bladkiosk. 

Piiiiiiist! Hvis du følger linket her, kan du købe bogen til en helt særlig pris på kun 120,95 kr. Go' læselyst! 

Du kan få mange flere gode historier i Bil Magasinet, som udkommer hver måned. Få de første 6 numre af Bil Magasinet direkte ind gennem brevsprækken. Prisen er kun 199 kr. Du sparer 220 kr. Læs mere om det gode tilbud lige her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...