© Privatfoto - udlånt med familiens tilladelse

Efterlysning: To sjældne veteranbiler er blevet stjålet kort efter dødsfald

To muskelbiler bliver efterlyst af datter til afdød soldat. Bilerne er blevet stjålet i sidste uge fra en garage på Midtsjælland.

19. april 2023 af Gustav Reeh Persson

Tyveri og indbrud i garage

To amerikanske veteranbiler, som var det kæreste ejendele for den nyligt afdøde soldat Carsten Bo Dyrkilde, er efterlyst af hans datter, Tatjana Dyrkilde. 

Indbruddet og tyveriet fandt sted på Midtsjælland fredag nat, hvor tyvene formåede at stjæle bilerne fra deres garage. De to biler der er tale om, er en cremefarvet Ford Mustang fra 1965 med nummerpladen DT72604 og en kongeblå Chevrolet Corvette Stingray 1968 med nummerpladen AB40528. 

Tyveriet er blevet meldt til Midt- og Vestsjælland Politi og de er i tæt kontakt med datteren Tatjana. Tatjana selv har skrevet et Facebook opslag der er blevet delt 7.800 gange.

Garagen dannede en vigtig ramme i Carstens liv, som han ejede sammen med venner.

Tyveriet er kort efter dødsfald

Carsten Bo Dyrkilde afgik ved døden i januar efter en lang kamp mod kræft. Datteren udtaler til TV2 ØST, "Det er lidt som om, at min far er død igen. Tyvene har været utroligt målrettede, og det er som om, at de har kendt garagen. Det gør simpelthen så ondt".

Det eneste materiale, de har efter tyveriet, er fra et overvågningskamera, der muligvis har fanget en person, der holdt vagt, mens indbruddet stod på. Det er optaget mellem klokken 3 og 5 om natten fredag. Alt materiale er delt med politiet.

Har du oplysninger i sagen, så kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...