Duel: Mazda 2 vs. Hyundai i20

Vi sætter Mazda 2 og Hyundai i20 op mod hinanden i en lynduel på video for at finde den bil, vi vil vælge.

9. december 2015 af Anders Richter og Christian Thestrup

Hvis du har 150.000 kr. på lommen, og du har brug for en ny minibil, så er der specielt to biler, som sikkert har fanget din opmærksomhed: Den nye Mazda 2 og Hyundai i20. Begge biler tilbyder nogenlunde den samme pakke, men alligevel er de ret forskellige.

Mazda 2 fås fra 129.990 kr., men så får du en bil, der er udstyret med den mindste 75-hestes motor samt det helt skrabede Core-udstyrsniveau. Testbilen er den, du i virkeligheden bør købe nemlig den 90-hestes benziner med Vision-udstyr, som koster 152.490 kr. Bluetooth, læderrat, fartpilot, aircondition og p-sensor er alt sammen standard, så i virkeligheden har du faktisk ikke brug for mere.

Hyundai i20 med fem døre fås fra 124.995, og præcis som i Mazda 2 så får du 75 hk og et ret skrabet Active-udstyrsniveau for de penge. Igen vil vi anbefale, at du lige rykker en tak op, og bruger pengene på en 84-hestes Trend-udstyrsvariant, hvor du bl.a. får p-sensor, varme i rattet, fartpilot og aircondition med i prisen. Et ekstra plus ved Hyundai i20 er så, at du her får fem års garanti på bilen i stedet for de tre år, som Mazda giver.

Find ud af, hvilken af de to minibiler du skal vælge, ved at se video nedenfor.

Måske er du interesseret i...