Bentley Continental GT AJ Tanken Skovshoved Olivers Garage
© A. Hansen

Dobbelt op på Supercar Sunday søndag 26. maj

Kom til Cars'n'Coffee hos Ferrari-importøren i Lyngby på søndag, og se superbilerne køre, når arrangementet fortsætter til Supercar Sunday i Skovshoved

20. maj 2019 af Mikkel Thomsager
Porsche 928  AJ Tanken Skovshoved Olivers Garage
© A. Hansen

Supercar Sunday kører nu hver søndag (se untagelser nederst i denne artikel) hos Olivers Garage på AJ-Tanken i Skovshoved, men på søndag bliver det en helt særlig Supercar Sunday, fordi vi har slået Bil Magasinets Supercar Sunday sammen med Ferrari-importrørens Cars'n'coffee, så der bliver dobbelt op på superbiler.

På søndag starter vi derfor med "Cars'n'Coffee" hos Formula Automobile, Ferrari-importørens nye lokaler, Lundtoftegårdsvej 10, 2800 Lyngby, hvor der er kaffe fra kl. 10.

Superbilerne starter kk. 11.30 

Kl. 11.30 forskydes hele arrangementet til Olivers Garage Kystvejen 24, 2920 Charlottenlund, hvor Oliver er vært ved en grillet sandwich og en valgfri vand for 50 kr. til alle, der tager superbilen med til vandkanten fra kl 12.

Som altid er deltagelse i Bil Magasinet's Supercar Sunday gratis, men til arrangementet d. 26. maj vil Formula Automobile gerne vide, at du kommer, så meld dig gerne til her.

Formula Automobile holdt også Cars'n'Coffe den 7. april – se videoen herunder:

Hvad er Supercar Sunday?

Bil Magasinet står bag Supercar Sunday, som er et uformelt arrangement for ejere af superbiler og alle, der er interesserede i lækre, hurtige biler. Vi mødes til en kop kaffe og en snak. Normalt er ingen tilmelding påkrævet for hverken bilejere eller tilskuere, lige som arrangementet er helt uformelt og gratis for alle.

Efter åbningen på Jyllands-Ringen i april holder Bil Magasinet Supercar Sunday hver søndag fra kl. 10-12 hos Olivers Garage på Kystvejen 24, 2920 Charlottenlund, dog med undtagelser.

Bil Magasinet holder ferie i juli, hvilket gælder søndagene d. 11., 18. og 25. juli. Du er velkommen til at dukke op, Oliver gi’r stadig kaffe, hvis du har en superbil med, men det er ikke garanteret, at redaktionen vil være repræsenteret.

Søndag den 18. august er der ikke adgang på grund af Triathlon på Strandvejen.

8. september slutter vi sæsonen af hos Expo Partner i Viborg, Vestervangsvej 8, 8800 Viborg fra 11.-13.

I november har vi et nyt vinter-arrangement hos Strøjer Samlingen

Overskriften er stadig Supercar Sunday, men her stiller Støjer Samlingen med alle superbilerne. Mere om dette senere.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...