© Patrick Boje Jensen

Dobbelt op: Clever hæver igen prisen MARKANT

Det midlertidige gebyr, Clever har pålagt deres kunder, bliver sat drastisk op. Se her, hvad du har af muligheder.

30. august 2022 af Patrick Boje Jensen

Tillæg fordobles

Danmarks største ladeoperatør, Clever, indførte i juni et stort energitillæg for at imødegå høje elpriser. Tillægget gav reelt prisstigninger på op til 86 pct. for kunderne hos virksomheden, der leverer forskellige løsninger til opladning af elbiler og plugin-hybrider.

Dengang gjorde Clever det også klart, at gebyret ville blive genberegnet i sensommeren. Det er det nu blevet, og det har betydet, at Clever hæver tillægget dramatisk – i mange tilfælde fordobles det fra den 1. oktober.

Et Clever Unlimited-abonnement for en elbilsejer kostede inden juni 749 kr. om måneden. Det oprindelige energitillæg lød på 345 kr., så prisen steg til 1094 kr. om måneden. Nu fordobles energitillægget, så den samlede pris lyder på 1.439 kr. om måneden – næsten en fordobling af den oprindelige pris. Det gælder også samme abonnement til ejere af plugin-hybrider, hvor tillægget også fordobles til 390 kr. om måneden, som lægges oven i abonnementsprisen på 369 kr.

Du kan se alle stigningerne her.

Taber millioner

I en video på Clevers hjemmeside gør virksomhedens direktør Casper Kirketerp-Møller klart, at Clever ikke tjener noget på energitillægget – tværtimod.

“Lige nu står vi sammen med vores kunder ved at tage et tab på mange millioner kroner hver eneste måned”, siger han i videoen.

Hvis du ikke ønsker at betale det forhøjede tillæg, kan du frit stille dit abonnement i bero eller opsige det. I perioden med midlertidigt energitillæg kan du stille dit abonnement i bero for 0 kr. (normalpris 124 kr./md.). Hvis du vil opsige dit abonnement, inden energitillægget træder i kraft, skal du gøre det inden d. 1. oktober.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...