Det her må være den hidtil mærkeligste Lamborghini-ting

Bilmærker lægger navn til mange underlige ting, ofte uden mærkets godkendelse, men dette stearinlys lægger Lamborghini officielt navn til – og det er dyrt

5. februar 2022 af Mikkel Thomsager

Alle bilmærker sælger accessoires som ure, tøj og perifert biltilbehør, men en del især eksklusive bilmærker lægger navne til decideret mærkelige produkter. 

Det kan være, fordi mærket bliver misbrugt af uautoriserede producenter af alt fra skoletasker til fødevarer, men flere mærker har altså underlige produkter på programmet.

Vi har tidligere fortalt, hvordan Bentley har præsenteret sin egen honning, og det er nærmest blevet en del af Bugattiøs image, at præsentere vanvittigt dyrt Bugatti-tilbehør som møbler, stuehøjttalere og et poolbord i kulfiber.

Lamborghini har også en del mærkelige ting på programmet, og nu er de klar med endnu en: Et Lamborghini duftlys.

Kilopris på 1.785 kr.

Det er otte måneder siden, at Lamborghini indgik partnerskab med Culti Milano, som er en producent af husdufte. Det er dem, der nu introducerer et duftlys under Lamborghini-mærket komplet med logo, bilfarve og duft inspireret af flere Lamborghini-modeller.

Lysene er kvadratiske og med overflade i perlemorsfinish i farven "Bronzo Zenas", som også findes i Lamborghinis program. 

Pressemeddelelsen fra bilproducenten beskriver duftlyset detaljeret:

”Duften er den originale, som er energisk og fed, med en citrusåbning af grapefrugt og bitter appelsin, der bliver til friske og livlige noter, når den når hjertet af vetiver og bergamot, afsluttende i et omsluttende pust af cedertræ og sandeltræ.”

Lyset vejer 210 g, koster 50 euro (375 kr.) - det er 238 euro eller 1.785 kr. pr. kg. Det kan købes i Lamborghinis flagskibsbutikker og i Culti House butikkerne, som der er syv af i Italien – samt i Culti House internetbutik

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...