Der blev kørt endda rigtig stærkt i 402-meter-løbet ved årets 'Danmarks Hurtigste Bil'.    
Der blev kørt endda rigtig stærkt i 402-meter-løbet ved årets 'Danmarks Hurtigste Bil'.    © bilmagasinet.dk

Danmarks Hurtigste Bil for fuld udblæsning

SKAT bragte uro i geledderne, men festen bragede afsted alligevel

5. juni 2009 af Mikkel Thomsager

SKAT stillede talstærkt op og kontrollerede flere biler, end der kom til Danmarks Hurtigste Bil (DHB) 2009.

Det virkede underligt, grænsende til det provokerende, og ifølge SKATs egne folk var udbyttet sågar ringe. Faktisk hed det sig - når man spurgte - at deres væsentligste opgave var at drive gæld ind, hvilket blot gør hele aktionen endnu mere provokerende.

Da tiden for race på 402-meter banen kom, var bilerne dog på plads, og den første trænings-fredag i den 12-årige DHB-historie blev en stor succes. Der var kørsel på banen i fire timer, før en regnbyge satte en stopper for fornøjelserne.

Den hindrede derimod ikke drifterne, som har over 100 tilmeldte biler. Angiveligt var der i år tale om en særligt udfordrende bane, som gav fantastisk drift med høje hastigheder.

DHB 2009 er det hidtil flotteste. Ny opbygning af hele udstillerområdet gør al adgang nemmere. Der er flere aktiviteter end nogen sinde før, med hele fire tribune-områder. Ud over 402-meter banen og drifting-banen er det Danmarks Flotteste Bil og det gale Team Man-område, hvor begræbet "kørende forlystelser" får helt ny betydning.

DHB fortsætter lørdag og kulminerer søndag.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...