VIDEO: Vi prøver karantæne med Nissan's mobile hjemmekontor

Nissans eldrevne varevogn er blevet ombygget til et mobilt hjemmekontor. Vi tester, om bilen giver mening i en corona-tid, og du kan se videoen her.

20. april 2020 af Redaktionen

Nogle fancy design-folk fra England har leget lidt med Nissan's elektriske varevogn, e-NV200, så den nu er indrettet med kontorplads, kaffemaskine, køleskab og andet lir. Vi prøver den unikke - og højrestyrede - bil, når vi kører fra det hipsterbefængte Nørrebro til Nordsjælland - og tilbage igen. 

Se videoen nederst i artiklen. 

Først de vigtigste spørgsmål:

"Kan jeg køre til et møde i den anden ende af landet?"

For det første anbefaler myndighederne, at kontakten med andre mennesker minimeres. Det gør vi derfor også. For det andet er bilen baseret på forrige generation e-NV200, og den er derfor udstyret med et forholdsvis lille batteri på 24 kWh. Derfor er rækkevidden i praksis ikke længere end 80 km. Glem derfor alt om at krydse landet i det mobile hjemmekontor. 

Den nuværende generation e-NV200 har et større batteri, så hvis du overvejer at bygge et lignende fænomen med udgangspunkt i en Nissan e-NV2000, så sørg for at vælge den nyeste generation.   


© Victor David Kraft

"Hvad med de sanitære forhold?"

Det kan godt være, du er vant til sådanne luksuriøse forhold dér, hvor du arbejder, men i det mobile hjemmekontor må du desværre holde dig, for bilen har ikke noget das. Alternativt kan du tage én af dine mange ruller toiletpapir og finde en busk udenfor. Kører du forbi en VW Grand California, kan du banke på eventuelt banke på og høre, om du må låne tønden.  


© Victor David Kraft

"Kan jeg modtage Bil Magasinet, selvom jeg er i karantæne?"

Ja, og det koster altså stadig kun 99 kr. for tre magasiner! Du kan i øvrigt læse magasinerne digitalt på WYPE, og dermed kan du holde din bilviden up to date. Bestil lige her.

Her kan du sidde og drikke kaffe, mens du nørder biler. Du må dog ikke sidde her, mens bilen kører!

© Victor David Kraft

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...