Lamborghini Huracán Performante Spyder coolcar race 2019
Lamborghini Huracán Performante Spyder

Kæmpe karavane af superbiler kører på tværs af Danmark i weekenden

Mere end 40 superbiler kører velgørenhedsløbet CoolCar Race 2019 fra Rådhuspladsen i København over Aarhus og videre til Aalborg. Her kan du opleve bilerne helt tæt på

21. august 2019 af Bil Magasinet


Cool Car Race er et privat organiseret velgørenhedsløb, hvor bilentusiaster, rigmænd og levedamer over tre dage kører gennem landet for at samle penge ind til herboende børn, som har brug for en ekstra hjælpende hånd. 

Løbet samler nogle af de mest unikke sportsvogne i verden, og alene sidste år indsamlede Cool Car Race mere end 1,5 millioner kroner. Beløbet er siden delt ud via CoolUnite-fonden, som bl.a. har hjulpet Børnetelefonen, Lukashuset, Skyggebørn, Ønskeland og Børnehus Nord. I 2019 er det særligt Pausehuset, der vil modtage penge fra løbet.

Der er i år 46 deltagere, der stiller med biler som McLaren 57, McLaren 720S, Lamborghini Aventador Roadster, Ferrari 488 Pista Piloti og mange flere. Og målet er naturligvis at indsamle endnu flere penge end sidste år - via deltagergebyret og de forskellige auktioner undervejs i løbet.  

Se listen over biler og kørere til Cool Car Race 2019

Ruten er for første gang kendt for deltagerne, og ud over den helt store publikumsmagnet på Rådhuspladsen fredag morgen, gør karavanen stop i Aarhus og slutter i Aalborg.

2019-ruten

Fredag 23. august

Start på Rådhuspladsen i København kl. 08.00.

Overfart Odden-Aarhus med Molslinjen.

Ankomst Bispetorv, Aarhus kl. 17

Lørdag 24. august

Ankomst Streetfood, Aalborg kl. 16.30

Karavanen kan følges live fra starten hos Cool Car Race

CoolCar Race

Cool Car Race begyndte i 2012 som et løb for velhavende erhvervsfolk, der gerne ville støtte børn med behov for en ekstra håndsrækning.

I 2017 blev der indsamlet 911.484 kr., og i løbet af de syv år, Cool Car Race har eksisteret, har mere end 350 deltagere indsamlet mere end fire mio. kr. til velgørenhed. 

I 2018 slog man rekorden og fik samlet over 1,5 mio. kr. ind, som blev doneret via CoolUnite-fonden til syge børn.

Cool Car Race handler ikke om at komme først over målstregen, men om turen, oplevelserne og det at have den rette ånd.  

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...