Sådan kommer stationen til at se ud, når den åbner i 2024.

© Clever

Clever bygger Danmarks største lynladestation – introducerer helt nyt koncept

Clever åbner en ny lynladestation i Trekantsområdet i 2024, og det bliver med en tilhørende café. Men hvis du vil have snasket mad, skal du kigge andetsteds.

24. februar 2023 af Patrick Boje Jensen

Danmarks største lynlader

Inden længe tager ladeoperatøren første spadestik til en ny lynladestation. Med 40 ladepladser bliver det ifølge Clever Danmarks største lynladestation.

Lynladestationen kommer til at ligge i udkanten af Kolding på adressen Kokholm 4, tæt ved motorvejsafkørsel 63 på E45.

Der bliver rigeligt brug for lynladestationer fra 2035, hvor EU forbyder salget af fossilbiler - men nu viser det sig, at det ikke er alle fossilbiler, der bliver forbudt.

Ingen hotdogs og cola

Den nye ladestation bliver også den første, hvor Clever åbner deres egen café, så du kan få både vådt og tørt, mens elbilen lapper i sig. Men hvis du trænger til klassiske motorvejsretter som pommes frites og sukkerpumpede energidrikke, må du desværre kigge andetsteds. Clevers café får nemlig fokus på “bæredygtighed og det sunde valg”.

”Vores cafékoncept laves i tråd med vores lynladestationer – med fokus på naturen og på sundhed og velvære. Derfor vil du ikke finde hotdogs og sukkerholdige sodavand, men sunde alternativer og gerne fra lokale producenter. Dem kan man så indtage i vores café eller i et af de to grønne hjerter, som Kolding lynladestation får, hvor der både er plads til picnic og leg og til at få vækket sanserne af planter og urter, som alle kan spise af,” fortæller Mette Nøhr, der er ansvarlig for kundeoplevelsen på Clevers lynladestationer.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...