Brug for hjælp til at finde din brugte drømmebil? Vi har løsningen...

Brugte Drømmebiler 2019 er på gaden nu, og det er et 179-siders opslagsværk til dig, der gerne vil finde din nye bil på brugtmarkedet.

26. september 2019 af Anders Richter

Det kan være noget af en udfordring at bevæge sig ud på brugtbilmarkedet. Her er masser af fælder, du kan falde i, og hvis du overser bare et lille problem, kan du ende med at få en regning på tusindvis af kroner. Det kan vi på Bil Magasinet selvfølgelig ikke ha', og derfor har vi endnu engang skabt den ultimative bibel indenfor brugte biler. 

Køb bogen til 189,95 kr., nej vent, 120,95 kr. i Bonniershoppen lige her!

Bogen hedder Brugte Drømmebiler 2019, og den er på gaden i dag. Her får du 179 sider med tips og tricks til køb og salg af biler samt tilbundsgående brugttest af 110 forskellige bilmodeller, som netop nu er interessante på brugtmarkedet. 

3 drømmebiler du vil elske at køre

Vi kigger bl.a. på tre drømmebiler, som du kan komme bag rattet af. Vi kigger både på, hvilke typiske fejl, der har, men også på, hvad de vil koste dig at lease. Priserne har vi fået fra Scanleasing.

Vi tager til Cars and Coffee i USA

Vi tager også en tur til USA for at kigge på drømmebiler i udlandet. Cars and Coffee er en stribe fine og uformelle arrangementer, som er spændende at være med til. Både fordi det er sjovt at sparke dæk, men du kan også være heldig at finde et godt tilbud engang i mellem. 

Ny eller brugt BMW M5?

Vi tager også diskussionen op, om det giver mest mening at købe en ny eller brugt bil. I dette tilfælde bruger vi en BMW M5 som udgangspunkt. Den har en afskrivning som en bornholmsk granitsten, men spørgsmålet er så, om det ikke er sjovere og mere fornuftigt at købe en brugt?

Et godt tilbud til dig!

Find de svar og mange flere i Brugte Drømmebiler 2019, som er på gaden netop nu. I butikkerne koster den 189,95 kr., men fordi du er bilmagasinet.dk-læser (det er faktisk de bedste læsere i hele kongeriget) skal du få den til et godt tilbud. 

Tilbuddet finder du ved at klikke på dette link!

Go' læselyst og go' fornøjelse ude i brugtvognsjunglen.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...