Need for Speed Payback High Stakes
Need for Speed Payback High Stakes © Electronic Arts

BMW M5 debuterer i Need for Speed

For første gang har BMW lanceret en ny model i et computerspil. Det skete på en spilmesse i Køln i går, hvor gæsterne som de første kunne opleve den nye M5

23. august 2017 af Steen Bachmann

Det canadiske spilfirma Electronic Arts har stået bag Need for Speed-bilspillet siden det første udkom i 1994. Det var til MS-DOS, Playstation I og Sega Saturn.

Tirsdag kunne gæsterne på den største europæiske spilmesse, games.com i Køln, så opleve en trailer og få lov til at køre den nye BMW M5 i det næste spil i serien, Need for Speed Payback High Stakes.

Det markerer den første gang, BMW har lanceret en bilmodel gennem et spilfirma. Gæsterne kan som de første opleve forskellen på, hvordan den nye M5 opfører sig med henholdsvis firehjulstræk, som er standard, og baghjulstræk, som er tilgængeligt i et særligt drift-mode både i spillet og i virkeligheden.

Need for Speed High Stakes på games.com i Køln
Need for Speed High Stakes på games.com i Køln © Electronic Arts

- Den nye BMW M5 er en æggende bil, siger Marcus Nilsson, Executive Producer for Ghost Games, som udvikler Need for Speed-spillet for Electronic Arts. 

“Med massive kræfter og moment kombineret med et forrygende design vll vores gamere elske at komme bag rattet. Uanset om de prøver at køre fra panserne i en biljagt, gennemfører missioner eller bare cruiser rundt, bliver M5 et af højdepunkterne i Need for Speed Payback, lyder det.

Første billeder og detaljer af 2018 BMW M5

Den nye BMW M5 har V8-motor med biturbo, 600 hk og et moment på 750 Nm. Den har firehjulstræk som standard og kommer til Danmark til vinter. 

Det nye Need for Speed kommer til efteråret. Tjek traileren her:

Måske er du interesseret i...