Biler vandaliseret på villavej: "Miljøsvin"

Der ventede Mohammad et grimt syn, da han kom ud til sin bil mandag morgen.

11. januar 2023 af Mikkel Thomsager

"Miljøsvin"

Er man miljøsvin, når man kører BMW 520? 

Det mener nogle åbenbart, og det i en sådan grad, at de har behov for at lave hærværk for at gøre opmærksom på det. Mandag gik det ud over Mohammad Alwan’s bil. 

Han efterlod den på gaden søndag aften kl. 23. Da han kom ud til den mandag morgen var begge forlygter smadrede, den var ridset, tilsyneladende med en kniv, og der var skrevet “Miljøsvin” på køleren med grøn spraymaling.

Mohammed, 25, der er passagerassistent i Københavns Lufthavn, har boet i parcelhuskvarteret i Søborg uden for København siden 2018, og han har aldrig oplevet noget lignende. Men han var ikke den eneste, det gik ud over natten til mandag. 

© Privatfoto

Skal selv betale

Længere nede af gaden var det gået ud over en Kia Ceed, en BMW 4-serie og en Citroën C1. Så hærværkspersonernes forståelse af miljøsvineri må altså knytte sig til biler generelt og ikke blot større BMW 5’er.

“Min bil er coated, så jeg kunne faktisk vaske en del af grafittien af selv, men ridserne kan jeg ikke gøre noget ved. Så det meste af bilen skal lakeres. Min forsikring dækker, men jeg skal betale 5.800 kr. I selvrisiko”, siger en ærgerlig Mohammad Alvan til Bil Magasinet.

© Privatfoto

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...