Bil Magasinet-læser på ferie spotter ny Mercedes

Læser var kvik med kameraet under ferie i Death Valley, USA: Dette er det hidtil bedste billede af den nye Mercedes A-klasse

25. juli 2017 af Mikkel Thomsager

Biler bemalet med sjove sort/hvide mønstre får mange læsere til at hive kameraet frem. 

Det gjorde Erik Schmidt, der stadig er på ferie i USA, også da han spottede disse Mercedes-biler på vej gennem Death Valley, som er et yndet sted for varmt vejrs-test af nye, endnu ikke lancerede biler.

"Først så vi dem i byen Furnace Creek, og senere kørte de gennem Bad Water i Death Valley" forklarer Erik, som selv gætter på, at den ene af bilerne kunne være en Mercedes A- eller B-klasse.

Og det er formentlig rigtigt, det er det hidtil bedste billede af den nye A-klasse, som ventes præsenteret i efteråret og lanceret næste år.

Spionbilleder af den nye A-klasse har floreret de seneste måneder. Hidtil har den dog været pakket ind i kasser for at skjule de rigtige former. Dette billede viser hele bilen, som den kommer til at se ud.

Samme med den nye A-klasse kørte en anden kamufleret bil. Den har dog været set mere de seneste måneder. Det er den nye Mercedes GLE, som bliver afløseren for den model, der hidtil har gået under navnet ML og også den større GL, som bliver til en GLS, når den lanceres i 2019.

Måske er du interesseret i...