Barsk pickup nu i Danmark: Hvor er der noget mudder?

Nissan Navara Trek-1 er proppet med udstyr, der kan få dig gennem sne, vand og ørken. Til gengæld fås den kun i sort eller hvid.

22. april 2017 af Steen Bachmann

Nissan Navara vandt den store pickuptest i Bil Magasinet for et år siden. Den er lige så sej og solid som Toyota Hilux, næsten lige så velkørende som Nissan Qashqai - og så ser den godt ud. 

Nissan kommer nu med en specialudgave, der også fås i Danmark. Navara Trek-1 er baseret på den 4-dørs Double Cab i Tekna-varianten og har sorte stylingrør, LED-projektører, 18” sorte aluminiumsfælge og ladopdeler med ladlåg som standardudstyr.

Navnet relaterer til den geografiske position for Navarre-ørkenen i det nordlige Spanien – ved -1° længdegrad, som Nissan Navara er opkaldt efter.

Nissan Navara Trek-1 Black Metallic
Nissan Navara Trek-1 Black Metallic
Nissan Navara Trek-1 Pearlescent White
Nissan Navara Trek-1 Pearlescent White

Der vil blive solgt 1.500 eksemplarer i Europa i to farver: Black Metallic samt den nye Pearlescent White.

Praktisk låg over ladet

Trek-1° har et nyt ladlåg. Det er fremstillet af kraftig plastik med sort eller hvid finish. Det er hængslet i den ende, der er nærmest kabinen, og det kan nemt løftes op ved hjælp af en enkelt gasfjeder i hver side.

Her kan placeres for eksempel værktøj ude af syne. Under ladlåget er der en ladopdeler og en ladbeklædning, der holder lasten sikker under transporten. Den er monteret på et skinnesystem, så den kan forskydes fremad og bagud, så der er nem adgang til at af- og på-læsse bilen.

Trek-1° har lædersæder med 8-vejs-indstillelig af førersædet, elsoltag, anhængertræk, spær og reservehjul i fuld størrelse som standardudstyr. Udstyr omfatter også infotainmentsystem med navi og DAB-radio, 360° kamerasystem, p-sensorer bag og LED-forlygter.

Motoren er en 4-cyl. 2,3-liters dieselmotor med to turboer og 190 hk, og her er 7-trins automatisk gearkasse og permanent firehjulstræk. Normalt trækker Navara på baghjulene, men den kan også fordele kræfterne på alle fire hjul efter behov.

Som varebil til privat kørsel (papegøjeplader) med to stole koster Nissan Navara Trek-1° 376.039 kr. inkl. moms og metallak (312.399 kr. ekskl. moms). 

Det vil også være muligt at bestille den som personbil, men her er prisen ikke oplyst.

Måske er du interesseret i...