Slut med skrigende børn på bagsædet - underholdning til hele familien

Skrigende børn på bagsædet. Børn der skændes. Børn der keder sig. Bare rolig, den nye Opel Zafira kommer dig til undsætning. Foruden at være aldeles rummelig med syv fleksible sæder, er den spækket med features, der bidrager til underholdningen og komforten for hele familien på farten.

4. april 2017 af Opel

”Hvornår er vi der, moaar?”, ”Er vi der ikke snart, hva?”. 

For børn er tålmodighed en udfordrende disciplin, og det kan være nogle lange timer, hvis familiens køreture er ofte og ikke mindst lange. Bl.a. derfor har elektronik længe været en attraktiv måde at holde børnene på bagsædet beskæftiget, og med Zafira bliver det endnu nemmere. 

Med Opel OnStar og førsteklasses infotainment er underholdningen inden for rækkevidde, hvad enten du og familien skal på kør-selv-ferie eller blot et smut forbi det nærmeste supermarked. 

R 4.0 IntelliLink fungerer med Apple CarPlayTM og Google Android AutoTM og forbinder problemfrit din telefon med Zafira, så du håndfrit kan bruge dens funktioner. Den smarte 7” farveskærm giver dig hurtigt overblik, mens dine hænder forbliver sikkert på rattet, og med musikstreaming via USB eller Bluetooth kan du og familien lytte til jeres yndlingsmusik, mens I er undervejs. 

I fremtiden fås OnStar med stabilt internet for op til 7 enheder og skaber grobund for endnu mere underholdning. 

Problemer med at finde vej? Bare rolig. IntelliLink inkluderer også navigation med kort over hele Europa.

Underholdning til hele familien – se Zafiras features i videoen.

Ultimativ sædefleksibilitet

Designet primært til familier med mange børn leverer Zafira enestående fleksibilitet med et alsidigt FLEX 7®-sædesystem, så du har frihed til at omdanne bilen efter dine behov. Læg bagsæderne ned og optimér bagagerummet, hvis I blot er to på tur. Benyt alle bilens syv sæder, når hele den store familie skal afsted, eller omdan 2. sæderække til to loungesæder med et armlæn i midten. Mulighederne er mange – valget er dit! Eksklusive materialer giver sædesystemet et markant dynamisk udseende og de ergonomiske sæder sikrer optimal komfort for hele familien.

Oplev rummeligheden i videoen herunder:

Biler i MPV-størrelse har tendens til at blive betragtet som komfortable biler og ikke specielt dynamiske biler. Det er dog ikke længere tilfældet, for selvom Zafira er stor og rummelighed, reagerer bilen præcist og har køreegenskaber som en almindelig personbil. Du får altså både god komfort, rummelighed og dynamiske køreegenskaber i én og sammen bil.

Kom sikkert fra A til B

Zafira får dig sikkert fra A til B. Det innovative sikkerhedssystemet OnStar er fast inventar i den nye Zafira med 24-timers service og vejhjælp. Skulle uheldet være ude foretages der automatisk et nødopkald og der sendes en ambulance til ulykkesstedet, hvis servicemedarbejderen ikke kan få bekræftet, at alle i bilen er ok. Bliver bilen stjålet, kan OnStar hjælpe dig med at finde din bil, mens du med bildiagnose trådløst kan tjekke din bils tilstand. Med OnStar kan du føle dig sikker hele året rundt.

Se video omkring Zafiras sikkerhedssystemer i videoen.

Måske er du interesseret i...