Opel Karl

4 grunde til at vælge bybilen Opel Karl

Mikrobilen Opel Karl er fyldt med features, der gør bykørsel til en leg, connecter dig med vennerne og tilbyder den ultimative komfort.

3. april 2017 af kommerciel redaktør for Opel

Drøner du dagligt til og fra arbejde igennem en hektisk myldretrafik? Eller bor du inde midt i byen, hvor parkeringsmulighederne langt fra er generøse? Så er Opel Karl et godt bud på mikrobilen, der måske kan tilfredsstille dit kørselsbehov, samtidig med at du kan være forbundet med vennerne via Apple Carplay.

Her får du 4 grunde til, at KARL er bybilen, der passer til dig.

1. Forbliv connected med vennerne

Når du tager plads i bilen, og skal fra A til B, er det rart med helt ro. Ingen musik. Ingen telefoni. Bare koble helt af til lyden af bilens motor. Ej vel? I Karl kan du forblive underholdt og connected med vennerne, imens du drøner til og fra destinationer. 

Mikrobilen har førsteklasses infotainment: Forbind let, snak frit. R 4.0 IntelliLink®1 fungerer med Apple CarplayTM og Google Android AutoTM. Brug den 7” store touch farveskærm eller ratknapperne og opnå den fulde oplevelse. Du får altså håndfri telefoni og lydstreaming via Bluetooth® og USB. Og ved hjælp af Google Maps eller Apple Maps kan du altid finde din destination.


2. Karl elsker kurver

Bykørsel i snævre gader og med mange biler kan i værste tilfælde give anledning til let fugtige håndflader og en galoperende puls. Bare rolig, Karl elsker kurver og er perfekt til bykørsel og med City Mode, der øger servostyringen, er det let som en leg at manøvrere rundt. 

3. Parkér som en professionel

Alle ved, at parkering i storbyer har lige så gode odds som udsigten til to juleaftener på et år. Pladsen er ofte trang, hvis du overhovedet er så heldig rent faktisk at finde en plads, hvor din bil kan presses ind på lovlig vis. Fortvivl ikke, selvom Karl er en veltrimmet, lille sag har den parkeringsassistance og advarer om forhindringer bag ved bilen samt er en særdeles hjælpsom sikkerhedsfunktion.

4. Vælg selv – fire eller fem siddepladser

Mikrobiler modtager sjældent de største klapsalver for deres rummelighed. De har rigtig mange fordele, heriblandt et mindre brændstofforbrug, men de rutter ikke med pladsen. Og dog. Karl tilbyder faktisk en god siddekomfort i form af enten fire eller fem siddepladser. Vælg mellem fire siddepladser og en foldbar bænk bagtil, eller vælg fem siddepladser og 40/60-splitbagsæde. Karl kan rumme mere, end du måske lige tror ved første øjekast.

Se mere om designet af Opel Karl i videoen her: 

Måske er du interesseret i...