Peugeot e-208
Peugeot e-208© Søren Juul

Abonner på en fabriksny bil i 120 dage på samme måde som hvis det var en streamingtjeneste

Iværksætter vil give forbrugere nem og fleksibel adgang til en ny bil uden at hænge på den

28. april 2021 af Steen Bachmann

Der kommer flere og flere måder at have bil på: Man kan eje, leje, korttidslease, privatlease, have firmabil, bruge delebil eller have bil på abonnement, hvor man betaler en fast månedlig ydelse lidt ligesom en streamingtjeneste.

Det er bil på abonnement, den nye danske tjeneste Justdrive tilbyder. De tager sig af udgifter til finansiering af bilen og pligter som forsikring, vægtafgift og værkstedsregninger, og kunden får så fri rådighed over den mod at betale et fast månedligt beløb.

Hvilke biler tilbyder I?

"Justdrive består udelukkende af fabriksnye biler, som kommer direkte fra forhandleren. Bilen kan leveres til døren, hvis det ønskes, og den gamle bil kan tages med retur. Man kan også vælge at hente sin bil hos den lokale forhandler. Kort sagt skal man kun bekymre sig om at køre,” siger grundlægger og CEO for Justdrive, Jacob Davids Thomsen.

Peugeot e-208
Peugeot e-208© Søren Juul

Tilbyder ny bil i 120 dage af gangen

Jeg skal bruge en bil tre dage om ugen de næste ti uger. Kan I tilbyde et alternativ til at leje en bil?

“Ja og nej. Vores produkt er helt simpelt bil i 120 dage ad gangen til en fast pris, der er konkurrencedygtig til en lejebil. Så slipper du også for bøvlet med at levere tilbage og hente igen, i perioden hvor du har brug for en bil.”

Kan I konkurrere mod korttids-leasing?

“Sagtens. Vi har sammensat en løsning med høj kilometerpakke, intet depositum og fair priser på abonnementet. Den faste månedlige ydelse inkluderer gebyrer, vedligeholdelse og forsikring, så du altid ved, hvad din bil koster dig om måneden. Du får en fast pris, som er det, bilen koster.”

Hvilke bilmodeller tilbyder I?

“Vores sortiment består af fabriksnye biler fra mærker som Citroën, Peugeot, DS, Volvo, Seat, Nissan, Toyota og Cupra.”

Se aktuelle biler fra Justdrive

Hvad med småbuler og ridser?

“Vi betaler skader op til 2000 kr., der dækker hverdagsridser. Vi har 5000 kr. i selvrisiko – efter den første lille skade på op til 2000 kr., som vi selvfølgelig dækker," siger Jacob Davids Thomsen.

Ny Citroën C4 for 4.600 kr.

Som priseksempel kan nævnes en fabriksny Citroën C4 1,5 BlueHDi med 8-trins automatgear, headup-display, Apple Carplay m.v. Den koster 4.600 kr. pr. måned inkl. 10.000 km i 120 dage.

Hvem er de?

Ejerkredsen bag Justdrive er fem biltosser. En af investorerne er Strøjer Capital ApS, der har været med, siden Justdrive startede i februar 2021. 

Visionen er, at det skal være nemt at have bil. Alt er digitaliseret, så ud over at tilbyde en mere simpel proces, hvor det er muligt at booke, betale og underskrive online, skal modellen også være med til at skrue priserne ned. 

Jacob Davids Thomsen var med til at stifte Justdrive og er i dag CEO for mobilitetstjenesten.

© PR

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...