jaguar F-type R 2014

3 brugte sportsvogne, der bør flexleases

Vi tager på brugtbiljagt på Biltorvet.dk for at finde tre smukke coupéer med lækre kabiner og kraftige motorer. Se resultatet hér

31. oktober 2020 af Gustav

3 brugte sportscoupéer under 400.000 kr. u/afgifter 

På Bil Magasinet elsker vi brugte drømmebiler. Så meget, at vi har selv et par stykker. I dag har vi leget med tanken om en fed sportsvogn til under 400.000 kr. uden registreringsafgift. I den prisklasse bør bilen leases, fordi det er uoverskueligt at skulle betale hele registreringsafgiften på én gang. Men vi drømmer stadig! 

Som altid laver vi denne artikel i samarbejde med Biltorvet.dk, hvor du kan finde flere tusinde brugte biler til salg. Nu til det vigtige, nemlig bilerne!

Audi R8 2008

Audi R8 4,2 TFSI R-tronic  | 2008

Første sportsvogn på menuen er en ægte filmstjerne fra Iron Man, nemlig den originale Audi R8. Så hvis du vil ligne Tony Stark så er det en sikker start. Et lille bonus info er, at aftalen med Audis biler i Marvelfilm holder stadig med Audi e-tron GT i Endgame. 

Det vigtige er selvfølgelig bilen, og den er fed! Den er firehjulstrukket og har 420 hestekræfter, så den rammer 0-100 km/t på 4,6 sek. Den fortsætter ufortrødent op til 300 km/t. Alt sammen, mens du sidder i en lækker Audi kabine fra før alle knapper blev sparet væk. Ikke at det skal bruges, men et sjovt kryds på ekstra udstyrslisten var B&O anlægget. 

Designet holder ret godt så man ser ikke at den er fra 2008. Her står den til 314.900 kr. uden afgift med 118.000 km, så vi tror der er nogle sjove kilometer i den. Annoncen kan ses her!

Jaguar F-type R 2014

Jaguar F-type R Coupé | 2014

Til at efterfølge en filmstjerne er en Jaguar, der vækker opsigt. F-typen har rigtig meget charme med sin spruttende og højlydte V8'er af en motor, der jager selv de mest miljøfrelste personer væk. Det her er R-verisonen der netop betyder V8'er og 550 hestekræfter til rådighed. Det er dagens kraftigste og tungeste, men det ene opvejer heldigvis det andet...

Den er VILD hurtig med 0-100 km/t tid på 4,2 sek. og en topfart på 300 km/t, så what more do you want! Automat gearkassen er ikke den bedste, så jeg ville give mig i kast med pedalerne bag rattet. Bilen her står med British Racing Green og sort læder kabine og det spiller bare.

Prisen er selvfølgelig 350.000kr. uden afgift, men den tilbydes også som leasing, der er oplagt til en sportsvogn som denne. Annoncen kan du selv se her.

Porsche 911 Carrera 2012

Porsche 911 Carrera | 2012

Vi slutter af med evolutionens mester, for kan du se at den er 8 år gammel? Den ligner til forveksling den nye, og kører stadig fantastisk som alle Porsche'r. Den har tidligere været en leasingbil, men den har udtjent sin pligt og står nu til 400.000 kr. uden registreringsafgift. Dog står der i selvsamme annonce at den tilbydes, som leasing og når det kommer til den slags biler er det ikke en dårlig ide. Tjek vores årsbog "Brugte Drømmebiler 2020", der netop har samme model på forsiden og indeholder en guide til leasing.  

Den er matcher meget godt med Audi R8'eren, dog er den 4 år yngre og Porsche er bare lettere at have med at gøre brugtbilsmæssigt. I det her felt er det den svageste med 'kun' 350 hestekræfter og en tophastighed på 289 km/t. Desuden foregår 0-100 km/t på 4,8 sek. så lad os bare blive enige om at den ikke mangler power. Power er jo ikke altid lig med sjov, og Porsche er bare gode i sving, det synes den gamle ejer også, for der har åbenbart været brug for at købe nye dæk... Annoncen kan ses her!

I samarbejde med Biltorvet.dk

Artikelserien på bilmagasinet.dk, hvor vi finder brugte drømmebiler indenfor et bestemt emne, laver vi i samarbejde med biltorvet.dk. Det er redaktionen på Bil Magasinet, der står for at udvælge de brugte biler, men annoncerne vi finder, er alle sammen fra biltorvet.dk. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...