Bentley Continental Flying Spur 2020 bagfra

Ja, tak! I denne Bentley kan du køre 333 km/t mens du får massage i sæderne

Den nye Bentley Flying Spur er en overflod af alt! Fart, læder, træ og luksus kommer i mængder, du ikke troede muligt. Vi tester det første eksemplar i DK.

10. juni 2020 af Mikkel Thomsager

Hvor tester vi Bentley Flying Spur?

Vi har lånt bilen af den danske Bentley-importør i København, og kører en tur nordpå en af de regnfulde vinterdage i februar. Og vi tager selvfølgelig også lige en afstikker ind forbi Strandvejen, naturligvis! Alt andet ville jo næsten være upassende i en Bentley Flying Spur. Vi undlader dog at køre ind forbi Amalienborg. Dronningen havde ikke tid – sagde hun...

Bentley Continental Flying Spur 2020 forfra

Hvad er nyt ved Bentley Flying Spur?

Alt er nyt! Faktisk er der helt vildt meget nyt. Vil du have det hele med, så aktivér dit abonnement på Bil Magasinet i dag! På den måde er du sikret at få det hele med...

Bentley Continental Flying Spur er tredje generation af modellen, der gør det ud for Bentley's klassiske sedan. Den deler grundlæggende teknik med Porsche Panamera, og Bentley har fået adgang til hele den stor værkstøjskasse af udstyr, teknik og gadgets plus et par ekstra.

Bentley Continental Flying Spur 2020 Kabine

Bentley Flying Spur er 530 cm!?!

Med ny undervogn, der styres af 48 volts teknologi, er Flying Spur uden tvivl Danmarks mest komfortable nye bil lige nu. Der plads til at sidde med benene over kors på bagsædet, men den er bestemt ikke uinteressant at køre. 

Den har både firehjulstræk og firehjulsstyring, hvilket gør den agil, og den føles ikke så stor og tung, som den er, når man smider rundt med den. Med en længde på over 530 cm kræver det dog P-pladser af en vis størrelse, at få plads til den.

Hvem er konkurrenterne til Flying Spur?

Klassen for store luksuriøse sedan er svindende, og der er få direkte konkurrenter til Bentley Continental Flying Spur ikke mindst fordi, den efterhånden er ene om stille med en 12-cylindret motor. Skal man finde direkte konkurrenter bliver det Mercedes-AMG S-klasse og BMW 7-serie med fuld pakke. 

Selv koncernens egen Audi A8 har svært ved at følge med på luksusskalaen. Og ingen kan heller følge med Bentley'en på Autobahn, hvor briten først topper ud ved hele 333 km/t – det er jo vanvittigt!

Hvornår lanceres Flying Spur?

Bentley Continental Flying Spur er lanceret og kan bestille og leveres nu. Priserne starter ved 4.130.000 kr. Med udstyr løber versionen på billederne op i 5.300.000kr. Senere følger formentlig en V8-version, der bliver billigere. 

Vil du læse mere om Flying Spur eller Bentley generelt, så aktivér dit abonnement på Bil Magasinet i dag! På den måde er du sikret at få det hele med...

Bentley Flying Spur – Data

  • Pris 4.130.000 kr.
  • Motor W12, 6,0 liter, 48V, biturbo
  • Ydelse 635 hk og 900 Nm
  • Topfart 333 km/t
  • 0-100 km/t 3,8 sekunder
  • EU-miks 6,8 km/l 
  • Årligt 9.800 kr.
  • Mål 532/198/148 cm
  • Bagagerum 420 liter
  • Vægt 2.512 kg

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...