Bentley går all-in på luksus: Så behøver du aldrig selv tanke din bil igen

Et af verdens mest luksuriøse bilmærker forsøger nu at kapre kunder med et helt nyt koncept. De kommer og tanker din bil – uanset hvor du befinder dig.

6. oktober 2016 af Mathias Brandt

Er du typen, der ikke vil købe en Bentley, fordi du ikke vil spilde tid på at tanke den tørstige bil? Så har Bentley løsningen, som du ikke kan komme udenom – du skal bare lige bo i Californien.

Et nyt samarbejde med britiske Bentley og nystartede californiske Filld sørger nemlig for, at du aldrig skal tænke på at tanke din Bentley mere.

Hele idéen udspringer af Bentley's igangværende strategi, de kalder Connected Car.

- At eje en Bentley er mere end bare at eje en bil – det er en luksusoplevelse, udtaler Bentleys chef for produkt og marketing, Christopher Gearges.

Det eneste Bentley-ejerne skal gøre, er at downloade "Filld for Bentley"-app’en. Derefter kan de følge leveringstidspunkt, og hvor det skal ske, og så kommer Filld og fylder den op. Og vi behøver vel næppe nævne, at servicen er tilgængelig 24 timer i døgnet.

Både Bentley og Filld ser et stort potentiale i denne nye teknologi og forventer, at de i fremtiden kan udvide servicen, så bilen helt automatisk tilkalder Filld, hvis den mangler brændstof.

Det er som tidligere nævnt det første tiltag i en lang række, hvor Bentley forsøger at højne oplevelsen af at eje en Bentley. 

Vi er spændte på, hvad fremtiden ellers bringer!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...