2019 Audi A6 rød skråt oppefra
© AutoXPress m.fl.

Værsgo! Her er den nye Audi A6!

Audi viser den nye A6 i starten af marts i Genève, men uofficielle billeder er allerede lækket

27. februar 2018 af Bil Magasinet
2019 Audi A6 rød skråt bagfra
A6 har en anden bagende end A8© AutoXPress m.fl.

Der ligger store forventninger på Audi´s næste model i premiumklassen, som kommer op imod hård konkurrence fra biler som BMW 5-serie og Mercedes E-klasse.

Som model skal den nye A6 forbinde A4 med A8. Den nye A6 har designelementer fra begge, hvor især den hexagonale frontgril springer i øjnene. 

Bagfra får A6 ikke samme tværgående lygtebånd som A8, men i stedet et forkromet metalbånd. Umiddelbart fremstår den nye A6 lidt mere sporty og kompakt i forhold til den gamle model.   

2019 Audi A6 grå forfra
Avant kommer først til efteråret© AutoXPress m.fl.

Mens Audi gør meget for at gøre folk opmærksomme på deres nye designlinje, finder vi stadig de største ændringer i kabinen. 

Det var tilfældet på den nye A8, og det samme gør sig formentlig gældende på lillesøsteren A6. Som i A8 får A6 to trykfølsomme infotainmentskærme med seneste generation af Audi´s digitale instrumenter. Det er samme teknologi, som også findes i Lamborghini Urus og den kommende Audi Q8.

Sedanudgaven af den nye Audi A6 får premiere i Geneve i marts, mens en Avant-udgave formentlig bliver klar til efterårets udstilling i Paris.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...