Audi A6 Avant forbryderbil

Tyske forbrydere har valgt deres favoritbil

Der har været en del røverier i Berlin og Tyskland de seneste par år, og der har vist sig et mønster i deres foretrukne flugtbil.

9. juli 2022 af Gustav Reeh Persson

Flere røverier i Tyskland

Går årets sommerferietur til eller igennem Tyskland, kan man se, at der i høj grad stadig bruges kontanter. Det åbner desværre for røverier, og Bild har fokuseret på et bestemt mønster, nemlig hvilken flugtbil der bruges.

Især Berlin har været plaget af røverier, hvor tyvene stikker af med store mængder kontanter. Senest skete det i sidste uge, da fire røvere angreb en pengetransport og bank, hvor de stak af i en Audi RS6 Avant. Det er en del af et mønster, hvor den store stationcar fra Audi bliver benyttet som flugtbil. 

Audi RS6 forbryderbil

Audi RS6 blev benyttet ved det seneste røveri i Berlin, der har 591 hk. For langt de fleste vil den dog på ydersiden ligne en normal Audi A6 Avant.

Mange eksempler med Audi

Audi A6 Avant er en populær bil, når det gælder at flygte fra politiet. Audi A6 blev benyttet ved det historiske smykketyveri i Dresden i 2019, også da en pengetransport blev røvet ved Köln lufthavn i marts i år, i 2018 gjaldt det en pengetransport nær Alexanderplatz og i 2017 var det en overdimensioneret guldmønt fra Bodemuseum.

Det skriver Berlingske.

Alle disse røverier brugte tyvene en Audi A6 Avant, hvor RS6 er sportsudgaven af samme bil, med større motor.

Audi A6 Avant forbryderbil

Stationcar modellen sikrer at der er masser af plads til både tyvekoster med 565 liters stort bagagerum

Hvorfor lige Audi A6 Avant?

På de danske veje ville en Audi A6 Avant skille sig lidt ud, men ikke i billandet Tyskland, hvor der er en lav afgift og stor bilindustri, og hvor den forsvinder i gadebilledet. Desuden er der oceaner af plads til både forbrydere og tyvekoster i en Audi A6 Avant.

Bild mener desuden, at Audi A6 Avant er hurtig og pålidelig samt har en stor benzintank, så man skal ikke tænke på at tanke, mens man er på flugt. Et sidste krav er, at den skal være sort, så den ligner alle de andre biler på gaden.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...