Audi A3

Her er alt, hvad du skal vide, om den næste generation af Audi A3

Audi har ladet nogle få medier teste en camoufleret udgave af den nye A3 og i samme omgang udsendt nogle spionfotos af selvsamme bil, og det ser spændende ud.

10. februar 2020 af Christian Birkekvist

Audi præsenterer deres nye A3 Sportback i på Geneve Motor Show i starten af marts. Men inden da, er der nogle få udenlandske medier, som har fået mulighed for at teste en camoufleret udgave af S-modellen på den vulkanske ø, São Miguel - stedet hvor det spektakulære Azores Rally køres.

Til stor glæde for alle Audi-fans, betyder det spionfotos af den camouflerede A3’er, som du kan se her på siden. Så kan vi få en idé om, hvad vi har vente. Efter sigende folder den nye, 4. generation af A3’eren sig for alvor ud på vulkanøen med dens quattro firehjulstræk.

Audi A3

Audi A3 som plugin-hybrid

A3’eren er en af Audi’s mest solgte biler i Danmark. Lige nu triller der 20.000 A3’ere rundt på de danske veje. Og oven i det kan A3’eren prale af at være Audi’s mest solgte model 2019. Audi mener selv at det hænger sammen med design, køreegenskaber og en skarp pris.

Danske Audi-fans skal ikke kigge langt efter den nye A3’er, der bliver introduceret herhjemme inden sommer i år. Og til dem der foretrækker hybridbiler, er dog også gode nyheder. A3’eren kommer i en plugin-hybrid variant sidst på året.

Audi A3

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...