Få pakker leveret i dit bagagerum

Audi, DHL og Amazon tester nyt leveringssystem, hvor pakker lægges i bagagerummet på din bil

5. maj 2015 af Bil Magasinet

 

Audi arbejder sammen med sine partnere DHL og Amazon om at udvikle en service, der sender pakker direkte til din bils bagagerum. Et pilotprojekt starter til maj i München, og det vil give brugerne mulighed for at benytte tjenesten for første gang. Audi connect easy delivery vil operere ved godkendelse af midlertidig nøglefri adgang til bilens bagagerum.

"Med omfattende tilslutningsmuligheder omdanner vi bilen til en serviceenhed og integrerer den endnu mere i vores kunders hverdag", siger Luca de Meo, chef for salg og marketing hos AUDI AG. "Audi connect easy delivery sparer tid og gør online shopping mere bekvemt og fleksibelt - fordele der bliver stadig vigtigere for målgruppen til et premium brand."

I fremtiden vil den nye service give kunderne mulighed for at indtaste deres Audi som leveringsadresse for online ordrer. DHL leverer forsendelsessystemet i pilotprojektet, mens Amazon som den første online forhandler tilbyder kunderne levering direkte til deres bils bagagerum.

Hvis Audi ejeren er indforstået med, at DHL sporer deres bil i tidsrammen for den specifikke levering, vil DHL-chaufføren, der håndterer pakken, modtage en digital adgangskode til kundens bagagerum. Den kan kun bruges én gang inden for den bestemte tidsramme og udløber, så snart bagagerummet er blevet lukket igen. Tilsvarende vil Audi connect easy delivery kunder i fremtiden også kunne sende breve og pakker fra deres egen bil.

Med denne logistikservice vil kunderne nyde endnu mere fleksibilitet i forhold til leveringen af deres ordrer. Ud over den ekstra bekvemmelighed fremmer servicen også effektiviteten, da man undgår mislykkede forsøg på at levere pakker til kunder på deres angivne adresser og dermed reducerer mængden af trafik på vejene.

AUDI AG vil teste Audi connect easy delivery sammen med DHL og Amazon under virkelige forhold i et pilotprojekt, der skal starte til maj i München.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.