Er Audi RS4 verden bedste bil?
Er Audi RS4 verden bedste bil?© bilmagasinet.dk

Er det verdens bedste bil?

Tog den nye Audi RS4 med en tur i skoven onsdag aften. Der kunne vi godt blive et par dage... sammen

21. februar 2013 af Mikkel Thomsager

Hvis du kun skal have én bil. Hvad skal det så være?

Inden du begynder at remse utallige modeller fra Ferrari, Lamborghini, Pagani, Koenigsegg og endnu mere obskure biler op, så tænk dig om: Den skal være hurtig, underholdende at køre, lækker. Ja, men den skal også være rummelig, praktisk og anvendelig.

Hvad kan det være?

Måske kørte jeg den onsdag aften! Jeg fik overladt nøglerne til den nye Audi RS4. Jeg kørte den kortvarigt i forbindelse med den store skitur-test af sporty firehjulstrækkere i Bil Magasinet nr. 256, men ikke nok til at bekræfte Anders Richters valg af netop den blandt et nok så heftigt felt.

Men det gjorde jeg onsdag aften. Det er ganske enkelt en enestående bil. Jeg har ikke kørt noget bedre, siden jeg kørte Ferrari FF.

Audi RS4 er vildt hurtigt, fantastisk dynamisk, har et styretøj fra himlen og lyden er ren fløde for øregangene: En V8'er, der tager 8.200 o/min. Jeg glemte fuldstændig at lytte til det lige så fantastiske B&O anlæg i bilen. Den 7-trins DSG-gearkasse er perfekt. Sindsygt hurtig, og nu med dobbelt nedgearinger i ét hug.

Kabinen er lige til at spise (ikke mindst med hvidt læder), og alligevel er den nem at komme ind og ud af. Den har fin plads til fem personer, et stor regulært bagagerum, og masser af kopholdere og aflæggeplads og luksusudstyr.

Er det verdens bedste bil?

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...