Audi viser stor stationcar i Genève

Mere end fem meter lang og næsten to meter bred konceptbil skal vise kommende Avant-modeller

26. februar 2015 af Bil Magasinet

I november 2014 præsenterede Audi konceptbilen Audi prologue på Los Angeles Motorshow og gav dermed et indblik i mærkets fremtidige designsprog. Fire måneder senere viser mærket en ny variant af konceptet på biludstillingen i Genève.

Los Angeles Motor Show 2014: Her er fremtidens Audi

Audi prologue Avant er 511 cm lang og 197 bred, og har fem sæder. Interiøret er holdt i mørke toner. Konceptbilen er designet med lige linjer, der indgår i en enhed med visnings- og betjeningskonceptet.

 

Instrumentpanelets gennemgående front er sammensat af tre berøringsdisplays. Fører og passagerer kan kommunikere digitalt med hinanden via to OLED-displays af organiske lysdioder. De slanke og aftagelige OLED-displays bagi - der er en videreudvikling af Audi tablet fra den nye Audi Q7 - informerer og underholder passagererne.

Teknik tæt på den, der anvendes i serieproduktionen

Audi prologue Avant gør brug af teknik, der er tæt på den, der anvendes i serieproduktionen. Den er udstyret med plug in Hybrid-drivlinjen fra Audi Q7 e‑tron quattro. Med en systemydelse på 455 hk, som 3.0 TDI‑motoren og elmotoren opnår tilsammen, kører bilen 0-100 km/t på 5,1 sek. Den rent elektriske rækkevidde er 54 km. Undervognen er udstyret med adaptiv luftundervogn og dynamisk firehjulsstyring. Målet er at forene komfort, sportslighed, køreegenskaber og stabilitet.

Bil Magasinet rapporterer fra Genève på bilmagasinet.dk hele næste uge.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.