Audi SQ7

DRØMME-SUV! Nu kommer Audi Q7 med brede skærme og 970 Nm!?!

Hvis du har brug for den perfekte familiebil, som samtidig ser ondere ud end noget andet, så findes svaret i form af Audi SQ7 med et widebody-kit fra tyske ABT. Læs alt om bilen hér!

20. april 2020 af Christian Birkekvist
Audi SQ7

Næsten som en sportsvogn...

Den nye Audi SQ7 er en SUV, der uden besvær skjuler dens vægt, når det kommer til køreegenskaber og smidighed. Og når det nyligt introducerede performance-kit fra ABT Sportsline gør sin entre, tror man næsten er det er sportsvogn – eller det påstår folkene bag i hvert fald… 

Under alle omstændigheder sidder man nok lidt for højt til helt at lade sig narre, men overdrivelse fremmer jo som bekendt forståelsen. 

Audi SQ7

Audi SQ7 bliver boosted til 510 hk og 970 Nm!

Når ABT har haft fingrene i en SQ7, og du ser den i bakspejlet, går det hurtigt op for dig, at det ikke er nogen standard model. Med performance-opgraderingen er det som om, Audi’en har været en tur i træningscenteret for at løfte vægte. Tyskeren får en ny motorstyring, der sprøjter steroider ind i de i forvejen store overarme på 435 hk og 900 Nm, så de vokser til 510 hk og 970 Nm. 

Audi SQ7

Store fælge og Widebody-kit

Du kan derudover også skabe en særlig karismatisk kørelyd med ABT Sound Control. Audi'en får også nogle ordentlige sutter på fødderne med ABT’s sportshjul på 22” i tre forskellige designs. Så holder SQ7’eren rigtig godt fast i asfalten.

Sidst men ikke mindst vil ABT også gerne udstyre din SQ7 med noget visuelt lir. Det kommer bl.a. i form af et Widebody-kit, som giver dig bredere skærme, som har plads til de bredere hjul. Det ser hårdt ud. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...