Fri adgang til den nye Audi A7 for 150 Bil Magasinet læsere
Fri adgang til den nye Audi A7 for 150 Bil Magasinet læsere © bilmagasinet.dk

Audi A7 for de udvalgte

Bil Magasinet/Sonax/Audi-møde blev stor succes

27. august 2010 af Mikkel Thomsager

Torsdag aften havde Bil Magasinet, Sonax og Audi i samarbejde premiere på et læser-arrangement, hvor vi havde inviteret 150 læsere til at høre noget om bilklargøring krydret med en snigpremiere på den nye Audi A7.

Det gik fantastisk. Da jeg kørte til Kolding (i en Ford Galaxy) var jeg bekymret for, om arrangementet faldt i god jord. Det var første gang, vi lavede sådan noget, og jeg syntes jo, vi havde lavet et godt setup, men det er jo ikke sikkert, at læserne mener det samme.

Men det gjorde de. Der var lutter glade bilminer efter en hyggelig sparke-dæk-aften på højt niveau, hvor Sonax-folkene delte ud af al deres viden om bilklargøring, Audi bød på en skive pizza, et godt glas vin og en rundvisning i de nye flotte lokaler, og så var der den unikke snigpremiere.

Audi A7 er slet ikke præsenteret endnu. Bilen, som er en femdørs forgænger til den helt nye Audi A6, får først verdenspremiere på biludstillingen i Paris om halvanden måned, men vi fik lov at sidde i den, pille ved den og studere den i detaljer. Det er faktisk enestående. Arrangementet sluttede kl. 20.00 og fem minutter efter, blev bilen kørt ind i en lastbil, og returneret til Tyskland.

Og er det så en fed bil? Hækdesignet holder i hvert fald. På de første billeder så hækken lidt sørgmodig ud, men i 3D er den både distinkt og harmonisk. Jeg glæder mig til at køre den. Efter planen sker det inden biludstillingen i september.

 

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.